Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Holly Town


::: Cause I had a dream long time ago in this holly town in this dream... But you couldn't see what I wanna to do in this holly town you couldn't see :::

contact. ::: momos.radioroom@gmail.com
τετάρτη 18:00 - 20:00
Κάποιες από τις εκπομπές του Μόμου μπορείτε να τις κατεβάσετε εδώ , στο blog του μουσικού παραγωγού-ντράμερ-γραφίστα-αδερφού. download here!!!
Radio Room.... σε βάζει στην πρίζα!!!

ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ / ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ – Split EP (2011)


Πριν μερικές μέρες έλαβα με χαρά το 7'' split δισκάκι των ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ / ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, μία ανεξάρτητη παραγωγή των εταιριών twocave&lyoma records.

Το δισκάκι περιέχει 2 τραγούδια σε κάθε πλευρά με μουσική που κυμαίνετε σε punk/rock ύφος.

Track list:
Ραδιενεργεια : Δεν θυμαται κανεις-Απογνωση
Ζωα προς εξαφανιση : Παει το μυαλο μου-Ηλεκτροφορα συρματα

Μπορείτε να το παραγγείλετε στο e-mail: twocaverecords@yahoo.gr
Τιμή: 5 ευρώ + έξοδα αποστολής.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο πατέρας του μπάσκετ


Τέξας 27/12/11

Τώρα πώς μου ήρθε μέσα στο καταχείμωνο, χριστουγεννιάτικα να γράψω για το μπάσκετ μόνο ο buffalo bill ξέρει...
Το μπάσκετ ξεκίνησε το 1881 με 18 παίχτες στο ΧΑΝ του Springfield της Μασσαχουσέτης. Ο άνθρωπος που επινόησε αυτό το άθλημα με την τόσο πλατιά επιτυχία ήτανε ο καναδός DR. JAMES NAISMITH. O NAISMITH είχε διορία 14 ημερών για να δημιουργήσει ένα άθλημα κλειστού χώρου που θα πρόσφερε ''αθλητικό περισπασμό'' σε μια τάξη παλικαράδων σε ένα σχολείο χριστιανών εργατών. Στην αρχή σκέφτηκε να φέρει μέσα υπαίθρια αθλήματα όπως το ποδόσφιαρο ή το λακρός (χόκευ επί χόρτου όπου το έπαιζαν οι ινδιάνοι). Όμως τα συγκεκριμένα παιχνίδια ήτανε πολύ αργά και με αργή ανάπτυξη. Θυμήθηκε τότε ένα παιδικό παιχνίδι που απαιτούσε από τους παίκτες φινέτσα και ακρίβεια για να φτάσουν στον στόχο. Αφού επεξεργάστηκε αυτήν την ιδέα στο μυαλό του ο NAISMITH έφτιαξε τους πρώτους 13 κανονισμούς του μπάσκετ και κατα επέκταση το ίδιο το άθλημα.
Όμως στο τέλος είναι η ουσία... Και ενώ η δημοτικότητα του μπάσκετ μεγάλωνε ο Dr. James δεν επιδίωξε ούτε δημοσιότητα , ούτε αυτοπροβολή. Έγινε διάσημος επειδή δημιούργησε το μπάσκετ σε μια έκλαμψη έμπνευσης που ποτέ δεν του έφερε δόξα ή χρήμα όσο ζούσε. Η αναγνώριση ήρθε μετά το θανατό του.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Στο πνεύμα των ημερών!!



Η ιστορία ξεκινάει μέρες πριν!!! Όταν ξαφνικά μέσα Νοεμβρίου βλέπεις στολισμένα μαγαζιά (και όοοοοοοοοοοοχι δεν εννοώ τα μαγαζιά που πουλάνε στολίδια και λοιπά εποχιακά). Μιλάω για αυτά που κοτσάρουν στολίδια όπου νομίζουν ότι ταιριάζουν και θα αυξήσουν τις πωλήσεις! Ναι, γιατί ένα ψυγείο με αρχική τιμή 2000 ευρώ θα το δεις με διαφορετικό μάτι αν του βάλουν 5 γιρλάντες, 2 σειρές λαμπάκια και το πασπαλίσουν και με μισό σακουλάκι χρυσόσκονη ωσάν να’ τανε κουραμπιές!! Το βρήκες επιχειρηματία! Αυτό θα πει πετυχημένο Μάρκετινγκ!!!

Ναι ξέρω, ο κόσμος περνάει δύσκολες μέρες και αυτές οι γιορτές είναι μια πνοή ελπίδας και χαράς για τους ταλαίπωρους και μπλα μπλα μπλα! WRONG… Αυτές οι μέρες θυμίζουν σε όλους αυτούς όσα δεν μπορούν να έχουν. Οπότε ναι, ας τα κάνουμε πιο έντονα. Από την άλλη δεν υπάρχει τραπέζι σε καφετέρια ή σε νυχτομάγαζα ελεύθερο. Προσπάθησε κανένας σας να βγει χτες , παραμονή Χριστουγέννων, έξω?? Ελάτε μην κρύβεστε!!! Όλοι το κάναμε.

Πήχτρα τα μαγαζιά Όλα με την ίδια, μα ολόιδια (ας πούμε) μουσική, τις ίδιες φάτσες (πότε εφαρμόστηκε η κλωνοποίηση και δεν ενημερώθηκα?), ποτά μπόμπες μπας και ζαλιστείς λίγο πιο γρήγορα και καταφέρεις να περάσεις καλά! Το μόνο που σε σώζει είναι η παρέα! Σε βοηθάει να περάσεις καλά και να γλιτώσεις τον ξυλοδαρμό των περαστικών που στριμοκωλιάζονται πάνω σου και στην λένε κιόλας από πάνω που δεν πας πιο πέρα! Ναι κοπελιά, για αυτό το λόγο βγήκα έξω σήμερα, για να στη σπάσω και να μην σε αφήσω να περάσεις! Και εκεί που έχω χάσει τις ελπίδες μου κάποιος από την παρέα πετάει την ατάκα «την κάνουμε σιγά σιγά?»!! Ανάσταση (ωπ σόρυ αυτό είναι από άλλη γιορτή)!! Έχω πει σε mode αναζήτησης της 1,50 μέτρου ύψους γκαρσόνας μέσα στο πλήθος। Άτσα, εντόπισα δίσκο στον άερα. Την κοζάρω μπας και μου ρίξει κάνα βλέφαρο, αλλά φυσικά δεν είμαι τόσο τυχερή. "Όχι φίλε κάγκουρα δεν σε χαλβαδιάζω, οπότε μην μου κλείνεις το μάτι. Την κοπελιά πίσω σου θέλω, η οποία αν δεν έρθει άμεσα θα βρει το γυαλισμένο μου πιστόλι στο τραπέζι!" Για καλή της τύχη εμφανίζεται και δεν θα κάνει μαύρα Χριστούγεννα. Και τώρα τα δύσκολα, πως φεύγουμε από εδώ μέσα?? Προσπαθώ να καταστρώσω σχέδιο απόδρασης, αλλά όσο το ψάχνω τόσο απελπίζομαι. Προσπαθώ να θυμηθώ τις κινήσεις παρκούρ που είδα κάποια στιγμή στο γιουτιούμπι. Αλλά μάταια. Εξοπλίζομαι με υπομονή και το καλό μου χαμόγελο και προχωράω. Νιώθω τα καντήλια να προσγειώνονται στο κεφάλι μου σαν καταπέλτες. Αλλά, λίγα μέτρα πιο πέρα βλέπω την έξοδο. Ντου μωρέ!! Φτου ξελευτερία! Τα πόδια μου με παθαίνουν, η μέση μου με γονατίζει και στο κεφάλι μου έχω μια θολούρα.

Κουτσά στραβά μπαίνω σπίτι. Μυρίζω μαξιλάρι… Ω ναιιι!! Τώρα θα κοιμηθώ! Δεν προλαβαίνω να κλείσω και τα δύο μάτια και ακούω τους λοιπούς στο σπίτι να σηκώνονται! Ζητάω παράταση ύπνου. Τελικά υποκύπτω! Σηκώνομαι και το παίζω χαρωπή νοικοκυρούλα και λατρεμένη κόρη! «Πλύνε το μαρούλι, κόψε τη σαλάτα, ανακάτεψε το φαγητό, στρώσε το τραπέζι, μην τσιμπάς από τη γέμιση (γκρρρρρρ, το χειρότερό μου)» και άλλα τέτοια ευχάριστα. "Και τώρα πάνε ντύσου. Γιατί τι έχω??? Ε τι, με φόρμες θα κάτσεις στο γιορτινό τραπέζι???? Λες να θιχτεί η γαλοπούλα και να φύγει????" Πφφφφφφφφφφφφφφ…। Ότι υπάρχει και ντρεσινγκ κοουντ για να κατασπαράξεις ένα πουλερικό δεν το περίμενα!! Και όλα φυσικά με μουσική υπόκρουση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια!!


Merry – fucking- Christmas αδέρφια!!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τα χριστούγεννα δεν είναι για όλους

Τα χριστούγεννα ανέκαθεν είναι η γιορτή που την χαίρονται κυρίως τα παιδιά, (τα πιτσιρίκια εννοώ μην μπερδευτεί κανένα μεγάλο παιδί) γιατί τους προσφέρει απλόχερα ένα φαντασμαγορικό θέαμα γεμάτο με πολύχρωμα λαμπάκια και στολίδια, άφθονα γλυκά, κάλαντα=φράγκα, χιόνι, δώρα, επισκέψεις σε συγγενείς = κι άλλα φράγκα και πάνω από όλα χωρίς σχολείο। Ε τι άλλο θέλει ένας πιτσιρικάς για να είναι ευτυχισμένος την περίοδο των χριστουγέννων να πιάσει και το πρωτοχρονιάτικο λαχείο?

Αντιθέτως για όσους έχουν αφήσει πίσω στο παρελθόν τα παιδικά τους χρόνια, τα χριστούγεννα τους φαίνονται μία από τα ίδια. Περιμένουν πως και πως να πάρουν το πενιχρό δώρο χριστουγέννων (όσοι παίρνουν ακόμα), και να τρέξουν να το καταναλώσουν σε διάφορα άχρηστα αγαθά κάνοντας το λεγόμενο shopping therapy που θα τους κάνει να νοιώσουν καλύτερα το πνεύμα των χριστουγέννων.


Αφού φάνε και πιούνε μέχρι σκασμού βλέποντας για εκατοστή φορά home alone 1, 2 και 3 και άλλα τέτοια αμερικάνικα απεριτίφ θα πάρουν σβάρνα όλα αυτά τα καταπληκτικά πολιτιστικά κέντρα (μπουζουκλερή) που η φιάλη αλκοόλ κοστίζει όσο θα κόστιζε αν αγοράζαμε όλο το βαρέλι Κι όλο αυτό για να ακούσουνε κάποιες δήθεν φίρμες που τις κανονίζουν οι δισκογραφικές.


Και να πληρώσεις και να ακούσεις τον ατάλαντο να κάνει το ψώνιο του...Είναι τρελός ο κόσμος!!
Ή θα στοιβαχτούν σε ένα μπαράκι στην κυριολεξία ο ένας απάνω στον άλλο χωρίς εξαερισμό και με μπόμπα ποτά, καθώς η ''κυρία'' θα ξερνοβολάει ρουκέτες στο ξημέρωμα όπως οι Αμερικάνοι στο Σαντάμ. Merry Christmas Miss...

Στο φινάλε δεν είναι ανάγκη να καταναλώσεις περισσότερο επειδή είναι χριστούγεννα ούτε και είναι δικαιολογία για να τρώμε και να πίνουμε μέχρι σκασμού, μπορούμε να το κάνουμε και άλλες μέρες, θα είναι εξίσου απολαυστικό....
Παρόλα αυτά θα προτιμήσουμε να πιούμε μέχρι σκασμού χωρίς δικαιολογίες.

Γι αυτό αν δεν είσαι πιτσιρικάς...
ΚΑΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Sfin - ώσαμε!!



Μιας και πήξαμε από τσουνιά εδώ μέσα, ο μαστερ Κότσος 210 είχε την (ομολογουμένως καθυστερημένη) αναλαμπή να προσθέσει λίγη τσαχπινιά και χάρη στο τεξανό τούτο blog . Και νααααααα'μαι!! Καιρός ήτανε να μπει ένα γυναικείο μυαλό εδώ μέσα!!

FREE YOURSELF "extended play area 1994-2008" LP + DVD

Η τελευταία κυκλοφορία της punk - rock μπάντας από το Ντίσελντορφ της Γερμανία που στη σύνθεσή της αποτελείτε κυρίως από Έλληνες. Η κυκλοφορία περιέχει κομμάτια από cd singles - 7'' singles - συλλογές + διασκευή του "Εθισμός" των Γκούλαγκ + DVD με ολόκληρη την τελευταία τους συναυλία το 2008. Περιορισμένη έκδοση : 240 αριθμημένες κόπιες σε γκρι βινύλιο. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από μελωδικό punk με πολλά hardcore στοιχεία. Είναι αξιοθαύμαστο το ότι έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια σε τρεις διαφορετικές γλώσσες, με Αγγλικό, Γερμανικό και Ελληνικό στίχο.
Η σύνθεση της μπάντας ήταν: Ντίμης, Μίλτος, Σπύρος και Κάι. Διαλύθηκαν το 2008.

Side 1
Kαϊάφας (Kaiafas) (EP 2008)
Kuss (EP 2008)
Notausgang (EP 2008)
Θα φύγουμε (Wir gehen) (EP 2004)
Θέλω ένα (Ιch will) EP 2004)

Side 2

Endoskopie (Split Single 1997)
Εθισμός (Ethismos) (Γκούλαγκ διασκευή – Standard Situationen 1997)
Dance Of Freedom (Düsseldorf Modestadt Sampler 1994)
Mother Sister (EP 1994)
Kosta Song (EP 1994)
Another Heart (EP 1994)
The Smile (EP 1994)

Μπορεί να το βρει κανείς σε ένα από τα παρακάτω e-mail:
distro@scarecrow.com
labyrinthofthoughts@yahoo.com
bothersiderecords@gmail.com

Για επικοινωνία με τη μπάντα:
www.freeyourself.de
www.myspace.com/thefreeyourself
Facebook

Να 'μαι και εγω..


Από σήμερα θα ανέχεστε τις βλακείες μου και εδώ πέρα!

djhomies (veria texas crew - sick side army)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Two Monkeys


Δύο πίθηκοι το σκάσαν απ' τη ζούγκλα και κάναν κατάληψη στο RadioRoom! Ο Τζακ Νόρις, ο Κορκοδειλάκιας, ο κυνηγός, ο Ταρζάν, ο Robocup, ο τυφλός Σαμουράι, ο Ντάνιελ Σαν με τον Μίστερ Μιγιάκι και ο Μαύρος Πιτ προσπαθούν να τους πιάσουν αλλά μάταια! Έχουν κλειστεί στο studio Jungle και κάνουν εκπομπάρες για όλα τα άγρια θηρία! Κάθε Κυριακή 8 με 10 το βράδυ τρομοκρατούν τον κόσμο με τα καμωματά τους....!!!!!

Κυριακή 20:00 - 22:00 Πίθηκοι - Two Monkeys

RadioRoom.... σε βάζει στην Ζούγκλα!!!

Τσιγαροποτά

ΕΑΝ NOMIZEIΣ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΡΙΑ... ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΑΥΣΤΑ... ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΑ QUIZ... TOTE ΣΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΣΙΓΑΡΟΠΟΤΑ! ΜΕ  ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ  METAL  / PUNK / HARDCORE / GRIND.


παρασκευή   21:00 - 23:00



Radio Room.... σε βάζει στην πρίζα!!

PUNK - ROCKABILLY PARTY @ GEFYRA KAFE BAR

PUNK-ROCKABILLY PARTY @GEFYRA KAFE BAR
MOUSIKO PARTAKI SE RITHMOUS PUNK ROCK, SKA, HARD CORE, PSYCHOBILLY, ROCKABILLY K POLLA ALLA ME TOYS JOHNNY SDR K TON PIRATA GALEPA!



Παρασκευή 6/1/12 9:00 το βράδυ

KAFE BAR GEFYRA (PROMITHEAS-VERIA-TEXAS), THERMOPYLON 6

EISODOS ME NTOU
TIMH POTOU 5euro
TIMH MPYRAS 3euro

FB event here!

Τζα.....


Ύστερα από μεγάλη σκέψη και βαθειά περισυλλογή αποφάσισα να αποδεχτώ με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του φίλου, αδερφού, μπατζανάκη, συνέταιρου κ.α. Κότσου 210 να χαβαλεδιάζουμε παρέα σε αυτό το bloggάκι.

Αυτά για τώρα οσονούπο και συνέχεια.....

Panais

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Οι Κούκλοι

idakos_momos
2 μυαλά, 2 mates in the room, μεγάλες μουσικές, μεγάλες κουβέντες...
Idakos + momo's live οι κούκλοι λοιπόν.

σάββατο 16:00 - 18:00 
Radio Room.... σε βάζει στην πρίζα!!!

Ανάλογα Τα Κέφια

ΚότσοςΜ' αρέσει να μη λέω πολλά, όπως λέει και το άσμα... Είμαι η Αρετή... και θα είμαστε κάθε Σάββατο παρέα. Όσοι τρελοί προσέλθετε για ένα διωράκι μουσικής δικών σας αλλά κυρίως δικών μου επιλογών... "ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ" μου. Για περαιτέρω λεπτομέρειες είτε για μένα είτε για την εκπομπή chat έχουμε, facebook έχουμε...

σάββατο   14:00 - 16:00





Radio Room... σε βάζει στα κέφια!!!

Περσινά Ξινά Σταφύλια Live @ 8ball


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12/2011 @ EIGHTBALL CLUB
(ΠΙΝΔΟΥ 1 -ΛΑΔΑΔΙΚΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30


Στον κάτω χώρο του Eightball (live stage) 3 διαφορετικά ως προς το είδος της ροκ συγκροτήματα, υπόσχονται να μας απογειώσουν!

- οι Great Eastern (Rock / Experimental / Progressive)
- οι Deep in the Top είναι μια μαθητική blues-rock μπάντα από τη Θεσσαλονίκη.
- Tα Περσινά Ξινά Σταφύλια από την Βέροια, είχαν ρίξει την αυλαία (και παραλίγο και όλο το stage…) στο γενέθλιο πάρτυ μας τον Μάιο στο Block33 και όλοι θυμόμαστε την φοβερή ενέργεια που έβγαλαν επί σκηνής! Θα κλείσουν και πάλι το ζωντανό κομμάτι της βραδιάς με dirty/ska-punk μουσικές και μπόλικη αδρεναλίνη...

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 21:00
ΕΝΑΡΞΗ (ΑΥΣΤΗΡΑ): 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ



 Θα είναι ένα...δύσκολο βράδυ..πιστέψτε μας!



Τελικά όντως ήταν ένα δύσκολο live και πολύ ζόρικο θα έλεγα....! 
Ευχαριστούμε τη δαιμόνια ρεπόρτερ και την καταπληκτική φωτογράφο...!

Evening Vibes

Κάθε Τετάρτη μεσημέρι μεταξύ 16:00-18:00 απολαμβάνετε τον καφέ σας ακούγοντας τα Evening Vibes στο radioroom με αρκετή reggae, dub και ska μουσική από όλο τον κόσμο.  

τετάρτη   16:00 - 18:00

 



 Radio Room.... σε βάζει στην πρίζα!

Crisisτούγεννα

Καλά Χριστούγεννα!! Έρχονται Χριστούγεννα ελάτε να πλακωθούμε στα μπουνίδια, βριστείτε μεταξύ σας, ένεκεν η ώρα! Θυμάμαι από μικρός κάθε Χριστούγεννα στο σπίτι γινόταν ένα μακελιό λίγο πριν πάμε στους παππούδες και να φάμε σαν ζώα όσα δεν τρώγαμε στη νηστεία. "Πού πας μ' αυτό το παντελόνι?!" "Βάλε και γάντια θα κρυώσεις!" "Πάρε τα ξερά σου απ' τις πατάτες, μην περπατάς λερώνεις το παρκέεεεεε!!!" "Όπα έπεσα ρε μάνα πες το θα σκοτωθούμε εδώ μέσα!"
Δε λέω! Όλα τα φαγητά ήταν ωραία και εξακολουθούν να είναι. Τα λέω τώρα και μου τρέχουν τα σάλια. Εξάλλου τι θέλεις απ' τα Χριστούγεννα κι εσύ αγαπητέ ακροατή? Παραδέξου λαίμαργο σκουλήκι! Γαλοπούλίτσα γεμιστή να σε περιμένει, κρέατα, λουκάνικα, κρασιά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου! Αυτά είναι τα Χριστούγεννα και κάποια εκπομπή να παίζει στην TV ειδικά την πρωτοχρονιά! Μη χάσουμε και κάνα δευτερόλεπτο από την αλλαγή του χρόνου εννοείτε! Και να σου πάλι ο χοντρός με την σεξουαλική κοιλιά το κόκκινο σκουφάκι με την άσπρη φούντα στην άκρη, τις Wehrmacht γαλότσες και κατακόκκινα μάγουλα από τσίπουρα και μεζέδες τις καντίνας του Στέφανου! Πού να χωρέσεις ρε καημένε από την καμινάδα μπες καλύτερα από την πόρτα αλλά πριν μπεις σκούπισε και τα πόδια στο πατάκι. Άγιε μας Βασίλη κουρματζή άραξε μαζί μας κάτσε να παίξουμε εικοσιμία, poker και πάρτα όλα. Μόνο άφησε κανά ψιλό καθώς φεύγεις γιατί μας τα φαγαν όλα! Άλλοι χοντροί με κοιλιές και ειρωνικά χαμόγελα.

Ρε μαλάκα φύγε τώρα
πάει η δική σου η σειρά.
πάρε δρόμο απ' τη χώρα
να μαστε όλοι καλά

Μα κι αν φεύγεις μακριά μας
στην καρδιά μας Πανταζής
κάθε λύπη και χαρά μας
δε τα φάγαμε μαζί

(φαντάσου το με μουσική από το παιδικό χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι "πάει ο παλιός ο χρόνος". Αφιερωμένο στον κύριο Παπαδήμο)





Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ ακροατή και ονειρεμένη ακροάτρια! Με κόκκα, κόλα ή -ίνη. Να αντέξουμε τα δύσκολα γιατί χωράει κι άλλο. Χωράει κι άλλο το αγγούρι και κόφτο σε φέτες όπως το βάζεις δηλαδή....
Από την εορταστική εκπομπή της Τρίτης, 20/12/11

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

2ο ANTICHRIST VINYL PARTY ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

To "Texas Crew" αποτελείται από μια πλειάδα βετεράνων βεροιοτάδων, μανιασμένων αλκοολικών (μπορεί να είσαι και εσύ ένας ή μία απο αυτούς!) που όμως δε ψήνονται να κόψουν ποτέ (το αλκοόλ) εκτός αν τους καεί το συκώτι ολάκερο!


Μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το 1ο Αντιχριστιανικό Party, που μάζεψε 80 και βάλε άτομα. Τα σχόλια από τον τοπικό τύπο ήταν κάπως έτσι: 
  1. "Απίστευτη πρόκληση από μικρή ομάδα νεαρών την Μ. Παρασκευή και την Ανάσταση στη Βέροια...κάνανε antichrist party!"
  2. "Ρεζιλίκι η Ανάσταση στη Βέροια"
  3. "«Νεαροί» Βεβήλωσαν περιφορά Επιταφίου και Τελετή Αναστάσεως στην Βέροια. Καμία αντίδραση από την Αστυνομία… το Πάσχα που μας πέρασε, την συναυλία"
  4. "Απίστευτη πρόκληση από μικρή ομάδα νεαρών την Μ. Παρασκευή και την Ανάσταση στη Βέροια".
Στην Punk-Rock συναυλία διαλυθήκαμε όλοι με τους Πάνκρεας, τα Περσινά Ξινά Σταφύλια, το Καρκίνωμα, τους Σ.Π.Ε., και το Υποσύστημα, που έγινε στις 29 του Οκτώβρη στη Βέροια! Το κέφι και το πόνκο ήταν αμείωτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπού μετά πέρασε μια βδομάδα για να συνέλθουμε από ολίσθηση σπονδύλου, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κύρωση του ήπατος αιμορροΐδες και ημικρανίες....
Επίσης διάφορες άλλες καταστροφικές εξορμήσεις έλαβαν χώρα σε συναυλίες, στέκια, πανεπιστήμια, πάρκα σε πόλεις όπως Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη,  Φλώρινα και Ξάνθη μέσα στο 2011. Τώρα όμως ένα event του "TEXAS Crew" έρχεται να ταράξει τα νερά!:
Το 2ο Αντιχριστιανικό Party στην Κυψέλη, στη Βέροια την παραμονή των Χριστουγέννων!!!  Τις "Άγιες" αυτές ημέρες σας καλούμε όλους και όλες να υμνήσουμε μαζί τον ερχομό του Αντίχριστου στη γη. Με μουσικάρες μόνο απο βινυλιάρες των:
Οι οποίοι θα μας σατανίσουν με μουσικές underground Break-Beat, Punk-Rock, Rock n Roll & Metal! Ξύδια θα υπάρχουν άφθονα μέχρι να διαλυθείτε και να ξερνάτε επάνω σας σαν τα γατιά. Το Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:00μμ στο Studio Giafka Records-Κυψέλης.
 Διοργανωτές: TEXAS CREW....
Είσοδος: με ντου!

Groove X-Press

MiguelΗ μουσική είναι μια μορφή σύχρονης μαγείας, γι'αυτό προετοιμαστείτε γιατί θα ακολουθήσουν πολλά show κάθε Σάββατο 9:00 με 00:00 το βράβυ και κάθε Κυριακή 1:00 με 4:00 το μεσημέρι  στην εκπομπή Groove X-press με τον dj Miguel.


σάββατο   21:00 - 00:00 & κυριακή   13:00 - 16:00
Radio Room.... σε βάζει στην πρίζα!!!

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ @ ΟΝΕΙΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ

Τα Περσινά Ξινά Σταφύλια μαζί με τους C'est La Vie σε ένα τρελαμένο Live στην Ονειρογραφία (πρώην Wild Rose) στη Βέροια. Τη 2η μέρα του χρόνου, Δευτέρα 2/1/12


21:00 Ανοίγουν οι πόρτες.. Αρχίζουμε να ζεσταινόμαστε με μουσικές και με τα πρώτα ποτά
22:00 Ανεβαίνουν στη σκηνή οι C'EST LA VIE και τα δίνουν όλα με funky και rock ήχους!!!
23:00 Περσινά Ξινά Σταφύλια 8+1 on stage μέχρι και τις..
Τα υπόλοιπα... ελάτε να τα δείτε και να τα ζήσετε από κοντά..!!! 

ΕΝΑΡΞΗ: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ : 3 €

FB event here!

ROCK X-MAS PARTY @ GEFURA BAR VEROIA

DJ SET APO TOUS MANOLO PAL & MOMOS με Hardcore, Metal & Punk-Rock μουσικάρες, σε ένα ξέφρενο πάρτυ στη Γέφυρα στον Προμηθέα, Βέροια. Απόψε (28/12/11).



TIMH ΠΟΤΟΥ : 5 euro
TIMH MΠΥΡΑΣ: 3 euro
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΜΕ ΝΤΟΥ

KAFE BAR ΓΕΦΥΡΑ (Προμηθέας-Βέροια), ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 6

Ska Radios

  1.   Bobs Ska radio (SKA SKA SKA)
  2.  Sky fm / Roots Reggae Radio
  3. Radio Chango (Το απόλυτο Mestiza radio! Με μουσικές από λατινική Αμερική, Ισπανία, Γαλλία και γενικά από όλο τον κόσμο. Συγκροτήματα με στοιχεία fusion, latin, reggae, ska, hip-hop, punk, funk e.t.c.)
  4. Dr Auratheft/Mom Radio (Ηχογραφημένες Ska, Reggae εκπομές με σπανιότατο-πρωτόγωνο υλικό)
  5. World Ska Radio
  6. Skinhead Reggae (μην τρομάζεις με το σκίνχεντ. οι πρώτοι σκίνς δεν ήταν φασίστες, αλλά το εντελώς αντίθετο. Πρόκειται για ένα είδος μουσικής που εξελίχθηκε στην Αγγλία επηρεασμένο από το Jamaican Ska & Reggae)
  7. Ska Nick (Rocksteady, Funky Kingston, Ska, Soul, Reggae Radio)
  8. Ongaku Ska (Japanese Ska Radio)

    Μερικά Ska και Reggae ραδιόφωνα αγαπητέ ακροατή.... Όταν δεν ακούς Radio Room φυσικά!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

PsYcHo THeRapY

"PsYcHo THeRapY" (JOhNny sDR)
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9-11μμ, ζωντανά από το RadioRoom, η εκπομπή "Psycho Therapy"! Με σπινταριστούς ρυθμούς και βρώμικους ήχους πατάμε το γκάζι και σπάμε τα νεύρα της γειτονιάς..!
!!.. THgiNoT DetSaW TeG s'TeL

τρίτη _ πέμπτη
21:00 - 23:00





























































































































Radio Room.... σε βάζει στην πρίζα!