Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή... [kampouris]


Δεν πρόκειται αυτοί οι άνθρωποι να δουλέψουν για την ενότητα του λαού. Είναι επικίνδυνοι προβοκάτορες. Είναι γνήσιοι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των καταδότων τους οποίους τιμούν. Είναι υποκινούμενα ανδρείκελα. Συμφέρουν στο σύστημα όπως συμφέρουν οι αναρχικοί και τα άλλα καθοδηγούμενα πρόβατα που όταν το σύστημα θέλει τους κάνει λύκους.
Δεν είναι η μόνη εναλλακτική πατριωτική λύση - αυτό είναι ψέμα. Υπάρχουν και υπήρχαν χώροι και φωνές πατριωτικές που δεν συμφέρει να ακουστούν για αυτό δεν τις ακούμε.
Δεν είναι πατριώτες και το απέδειξαν.  Αν ήταν πατριώτες θα λάμβαναν μέρος στην εξεταστική για το ξεπούλημα της αγροτικής και δεν θα τη μποκάρανε. Αυτοί παίξαν ακριβώς το παιχνίδι των πολυεθνικών και βοήθησαν στο ξεπούλημα της ελληνικής γης σε εταιρία  ισραηλινών συμφερόντων (πειραιός). Δεν είναι Χριστιανοί. Χριστιανός νοήτε ο άνθρωπος που ακολουθεί (όσο μπορεί έστω) το Χριστό στο σταυρό του. Σταυρό που υψώθηκε έξω από τα τείχη του έθνους του για να είναι παγκόσμιος.

Είναι φασίστες;
  • Σβάστικες σε μπλούζες και συναθροίσεις
  • Αυτούσιο απόσπασμα: Είμαστε Ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς, (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμι που θα λυτρώση την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα. 
  • Δείξε μου πως χαιρετάς να σου πω ποιος είσαι.
Είναι πατριώτες;
  • "Τραγουδάνε" τον εθνικό ύμνο - Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού...
  • Ήρθε η Μέρκελ... τσιμουδιά δεν ακούστηκε από τους πατριώτες, αλλά το πιο απρόσμενο είναι το επόμενο...
  • Ήρθε ο Νταβούντογλου ως αφέντης της περιοχής και μας διέταξε να μην ανακηρύξουμε την α.ο.ζ. μας - οι πατριώτες είχαν άλλες δουλειές...
Είναι αποτελεσματικοί όσον αφορά στο μεταναστευτικό;
  • Καθόλου, αποτελούν βαλβίδα εκτόνωσης της οργής του λαού για αυτό το θέμα. Δεν στράφηκαν εναντίον των δουλεμπόρων και των συμφερόντων αλλά εναντίον θυμάτων που τις περισσότερες φορές δεν έφταιξαν. Δημιούργησαν πόλωση στο λαό και ενίσχυσαν με τις ρατσιστικές πρακτικές τους το άλλο άκρο που λέει: καμιά λύση στο μεταναστευτικό.
Είναι προβοκάτορες;
  • Μια γελοία παράσταση ανέδειξαν σε εθνικό θέμα (έπαιξαν το παιχνίδι των συντελεστών) και αυτά τη στιγμή που ηΗ Μέρκελ και ο Νταβούντογλου αλώνισαν...
Είναι υποκριτές:
Είναι Χριστιανοί;
  • Στίχοι του Βουλευτή Γερμενή για το Χριστό από το τραγούδι Extreme Unction: 
Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα
να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό.
Μα τώρα ο διάβολος υπερισχύει.
Αυτό το πράμα είναι ανοησία.

  το άρθρο θα ανανεόνεται από τον "Καμπούρη": kampouristv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου