Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σιγά τι είπε ρε ο Λαζόπουλος....

Σιγά τι είπε ρε ο Λαζόπουλος.... Έχει πλάκα, γιατί αυτοί που βλέπουν ρατσισμό σε κάθε τι, ίσως έχουν αυτοί οι ίδιοι πολύ μίσος μέσα τους για κάθε τι.... Αυτά τα αντί-bulling, anti-facism, anti-sexism, αντί-αντί κ.λ.π. είναι εναλλακτικές βλακείες. Για 'μένα σημασία δεν έχει σε τί είσαι αντίθετος αλλά σε τί είσαι θετικός. Με λίγα λόγια μίλα μου θετικά, όχι αρνητικά για το αρνητικό γιατί έτσι γίνεσαι μηδενικό. Έχουμε χάσει λίγο το μέτρο με το σωστό και λάθος όπως επίσης και με την κρίση μας. Έχουμε γίνει όλοι "κριτές σε talentshow" αντί να ασχοληθούμε με τη δικιά μας ζωή. Βλέπω καθημερινά ανθρώπους να μαλώνουν για μια θέση parking, να βρίζει ο ένας τον κλάδο του άλλου, γκρίνια παντού και κακομοιριά. Ρε μπούφοι, η ζωή είναι μεγάλη! Διασκεδάστε την, αγαπήστε τον άνθρωπο, αγαπήστε τον εαυτό σας και μην ασχολέιστε με ότι κοτσάνα δείτε στο δρόμο ή στο διαδύκτιο! Τί σε νοιάζει τί γνώμη έχει ο Άνθιμος για τους gay, ή η Χ.Α. για τους μετανάστες; Μήπως είναι φίλοι σου και θες να τους μεταπείσεις; Γνώμη δεν πρόκειτε να τους αλάξεις, κάνε εσύ κάτι καλό και άστους να ζούν μες το θυμό και το μίσος. Δε λέω να μη σε νοιάζει για τίποτε, απλά λέω δώσε βάση στη λύση και όχι στο πρόβλημα.

Κώτσος 18/2/16

2 σχόλια:

  1. Τι σε νοιάζει τι γνώμη έχει ο Άνθιμος για τους γκέι ή η Χ.Α. για τους μετανάστες;! Τι σε νοιάζουν οι φασιστικές ή σεξιστικές συμπεριφορές;
    Ε ναι, αφού είσαι σε προνομιούχα θέση και μπορείς "να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με τη ζωή σου, να χαρείς τι ζωή" τι σε νοιάζει αν άλλοι καταπιέζονται ή υποφέρουν; Σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι yforyou, άμα είσαι παρτακιας κ ζεις παρασιτικά, τα βλέπεις όλα "ροζ" κ δ σ νοιάζει καν...τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή