Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Βολεμένη του Πολυτεχνείου γενιά....

  "Εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο" φώναζαν κάποτε αυτοί που είχαν τα μέσα για να δημιουργήσουν γύρω τους μια ανθρώπινη ασπίδα που θα τους έκανε άτρωτους μπροστά στο δυνάστη δικτάτορα. Βλέπεις τα συμφέροντα είχαν τελειώσει με άσχημο τρόπο, αλλά είχαν τελειώσει!?!
  Έτσι πατώντας στην κυριολεξία επί πτωμάτων δημιούργησαν αυτό το σύστημα έκτρωμα της μεταπολίτευσης. Δίχασαν το λαό σε ακόμη πιο φανατισμένους διαφόρων χρωμάτων οπαδούς, που φορούσαν, φοράνε και θα φοράνε παρωπίδες κάνοντας αγώνες για ένα βόλεμα.
   Στις μέρες μας συμβαίνει κάτι παρόμοιο, πιο εκσυγχρονισμένο και πιο μελετημένο μόνο που στη θέση του δυνάστη αυτή τη φορά βρίσκονται εκείνοι που κάποτε ήταν απέναντί του. Έτσι είναι η ζωή, ότι είναι πάνω, κάτω θα κατέβει κι ότι είναι κάτω, πάνω θα ανεβεί! Αλλά αυτή τη φορά απέναντι στο δυνάστη είμαστε όλοι εμείς που θέλουμε να ζούμε και να νοιώθουμε ελεύθεροι από αδηφάγα γραβατωμένα αρπακτικά, δείχνοντας καθημερινά με τον τρόπο ζωής μας πώς θέλουμε την κοινωνία που ζούμε.
   Μα πώς να καταφέρεις μια αλλαγή όταν όλοι αυτοί οι προδότες των νόμων και των θεσμών που οι ίδιοι δημιούργησαν κατεβαίνουν υποψήφιοι για να ξαναμαναδιεκδικήσουν την εξουσία και άλλες δελεαστικές καρέκλες και παρ' όλα όσα έχουν γίνει υπάρχει μεγάλος αριθμός γνήσιων Ελλήνων του 2000 που τους στηρίζουν  αντί να τους ρίξουν μια κλοτσιά στα α@@δια!!


Τελικά υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μας εκφράσει πολιτικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου