Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πάνκρεας [TEXAS-ΒΕΡΟΙΑ]


το βιογραφικό της μπάντας όπως το έχουν ανεβάσει στην επίσημη σελίδα στο facebook:

Η μπάντα ξεκίνησε το 2003 σε ένα GARAZ στην ΒΕΡΟΙΑ. Μέλη ήταν ο ΜΗΤΣΟΣ (ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ-ΜΠΑΣΟ), ο ΚΩΣΤΑΣ (ΦΙΦΙΣ-ΦΩΝΗ), o ΠΑΡΗΣ (ΠΙΘΗΚΟΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ) και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (SKIN-ΚΙΘΑΡΑ)... Κάναμε πρόβες με οτι μπορούσαμε, δύσκολα χρόνια, ο εξοπλισμός λίγος... Περίπου ένα 5μηνο μετά έρχεται στην μπάντα ο Οδυσσέας (ΜΑΟ-ΚΙΘΑΡΑ) σαν δεύτερη κιθάρα και το σχήμα μεγαλώνει.
Ο χώρος δεν μας χωρούσε πια και περνούμε την απόφαση να κάνουμε κατάληψη σε έναν νεο χώρο και να τον φτιάξουμε STUDIO. Το STUDIO υπάρχει μέχρι και σήμερα και εχει εξοπλιστεί με δικά μας μηχανήματα πλέον και αυτό βοήθησε στο να συνεχίσει να υπάρχει και η μπάντα τόσα χρόνια..
Το 2004 γράφουμε τον πρώτο μας δίσκο (άθλιος μεν με πολύ κόπο δε) και δυστυχώς μας αποχαιρετά απο την μπαντα ο Δημήτρης (skin) γιατι φεύγει μόνιμα για θεσ-νικη... Συνεχίζουμε οι 4 μας την μπάντα μέχρι το 2009 με πολλά live σε ολόκληρη την Ελλάδα όπου και γράφουμε 2 LIVE CD's με κιθαρίστα πλέον μόνο τον Οδυσσέα.
Το 2010 αποχωρεί απο την μπάντα ο Οδυσσέας για προσωπικούς λόγους και κατευθείαν βρισκόμαστε σε αναζήτηση κιθαρίστα. Και τότε να που έρχεται στην μπάντα ο JOHNNYS (ΒΛΑΧΟΣ-ΚΙΘΑΡΑ) και 2 χρόνια τωρα είμαστε οι 4 μας... ο Γιάννης έφερε νέο αέρα στην μπάντα και νέους ήχους..
Συνεχίζουμε τα LIVE και προσπαθούμε να γράψουμε νέο δίσκο με κομμάτια για τα 10 χρόνια της μπάντας!


Εγώ να συμπληρώσω ότι οι Πάνκρεας παίζουν ελληνόφωνο Punk με Rock 'n' Roll επιρροές. Όπως επίσης τελευταία και με Hardcore στοιχεία. Υπάρχει και ένα άλλο συγκρότημα με το ίδιο όνομα (Pankreas) το οποίο είναι από Ιταλία αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους τρελούς "Τεξανούς" Πάνκρεας!

Τα κομμάτια του Demo μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από το punk.gr
Demo - Ο Κύριος Προπαγάνδας
  1. H.M. Intro
  2. Προδοσία
  3. Ψεύτες
  4. Πες όχι
  5. Περιφραγμένη Ουτοπία
  6. Γελάς;
  7. Κοινωνική Ασφυξία
  8. Προπαγάνδα
  9. Αυτό που είμαι
  10. Αυτή είναι η Ελλάδα
Άλλα τραγούδια τους είναι :Προβληματικά παιδιά, Στα όρια της τρέλας, Στο μυαλό μου, Πήτερ Πανκ, Στρατός και από τα πιο φρέσκα: Οι λύκοι στην πόλη, Οι Τεξανοί και κονσέρτο για ηλίθιους (ορχηστρικό).

Ορίστε όμως και ένα κομμάτι σε live εκδοχή (το αγαπημένο μου!) για να πάρετε μία γεύση:
Kotsos210

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Sketch #3

by idakos.

Οι θρυλικοί Wu Tang Clan στην Ελλάδα

Ένα από τα πιο ιστορικά συγκροτήματα της Hip Hop, με φανατικούς ακροατές σε όλο τον πλανήτη, καταφθάνει την Τρίτη 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στο Αθλητικό Κέντρο ''Ιβανωφειο''. Ο λόγος για τους Wu-Tang Clan, το Νεοϋορκέζικο Hip Hop group, που το 1993, με το δίσκο "Enter the Wu-Tang (36 Chambers)", τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας, συνδυάζοντας περίτεχνα την αισθητική των Κung-Fu ταινιών των 70's με αυτή του "βρώμικου" και underground ήχου των γκέτο της Ανατολικής Ακτής. Κοντεύοντας τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο, το συγκρότημα μετράει 5 δίσκους, το δικό του δισκογραφικό label (Wu Music Group), παραγωγές καθ' ολοκληρία σε Soundtracks υπερεπιτυχημένων ταινιών, όπως Kill Bill, Ghost Dog: The Way of the Samurai, Blade Trinity κ.α.., καθώς και πολυάριθμες επιτυχίες που βρίσκονται κάθε λίγο στα παγκόσμια charts, τοποθετώντας το δικαίως στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής ως ένα από τα θρυλικότερα Hip Hop συγκροτήματα. Τέσσερα από τα βασικότερα μέλη του group, ο Method Man, o Raekwon, o Ghostface και ο Gza, θα εκπροσωπήσουν για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα το κίνημα που ονομάζεται Wu-Tang, με κλασσικές επιτυχίες από τα πρώτα τους χρόνια ως συγκρότημα μέχρι τα solo albums, που τους έκαναν να φτάσουν μέχρι και τα βραβεία Grammy. Επίσης μαζί με τους Wu Tang θα είναι μαζί τους και οι θρυλικοί ONYX (Bacdafucup,All we got iz us, Shut 'em down..) από το Queens της Νέας Υόρκης. Πιστεύω ότι ποτέ ξανά στην Ελλάδα δεν θα δούμε τέτοια συναυλία με δυνατά ονόματα
Official Myspace page: http://www.myspace.com/wutang 
Official Facebook page: http://www.facebook.com/wutangclan 

 Guests : 12ος Πιθηκος + Εισβολεας + Hatemost 

Tριτη 26 Ιουνίου 2012 
Ιβανοφειο Αθλητικο Κεντρο - Θεσσαλονικη 

Σημεία Προπώλησης:
  • Θεσσαλονίκη:
  1. Ticket House (Μητροπόλεως 102) 
  2. Lotus Record Store (Σκρα 7) 
  3. The Small Cafe Bar (Πεζόδρομος Καλαμαριάς) 
  4. Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα) 
  • Καβάλα: Lobby Record Store (Ερμού 9) 
  • ΞάνθηΔισκοπωλείο Studio Ιταλος (Τσιμισκή 10) 
  • ΛάρισαΒιβλιοπωλείο Παπασωτηριου (Παπαναστασιου 57) 
  • Καστοριά: Cafe Bar ο Βάτραχος (Θωμαιδος 11) 
  • Τρίκαλα: Δισκορυχειον (Καρανασιου 5) 
  • Καρδίτσα: Δισκορυχειον (Αζα 15) 
  • Δράμα: Δισκάδικο Semiramis (Μεγ.Αλεξανδρου 23) 

Ιντερνετική Προπώληση: www.ticketpro.gr 
Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 30€ και τα υπόλοιπα κοστίζουν 35€
Ταμείο : 35€.

Η προπώληση στη Θεσσαλονικη ξεκιναει την Σάββατο 26 Μαΐου. Η προπώληση στις υπολοιπες πολεις την Πεμπτη 31 Μαιου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Βινύλιο ξανά!!!

    Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια υπάρχει μια τάση στροφής του μουσικόφιλου κοινού ξανά στο βινύλιο, βέβαια τώρα υπάρχουν και πληθώρα καλλιτεχνών ανεξάρτητων και μη που προτιμούν να κυκλοφορήσουν τις δημιουργίες τους σε ένα μέσο πιο διαχρονικό όπως είναι το βινύλιο, παρά στο ξεπεσμένο cdάκι που μας είχαν πλασάρει λίγο πριν την αλλαγή της χιλιετηρίδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αλληλεξάρτηση μεταξύ αυτών που τα προμηθεύονται και αυτών που τα δημιουργούν. Όλη αυτή η κατάσταση και σε συνδυασμό με την εξέλιξη της μουσικής τεχνολογίας κατάφεραν να διασώσουν πολλές δημιουργίες ειδικότερα των 80's που είχαν χαθεί σε κάποιες ξεχασμένες κασέτες, επίσης κατάφεραν να επανακυκλοφορήσουν βινύλια περιορισμένης έκδοσης για πολλούς που δεν είχαν προλάβει να τα αποκτήσουν όταν  πρωτοκυκλοφόρησαν και για πολλούς που τα είχαν αποκτήσει αλλά πλέον τα πλασάρουν ως σπάνια σε εξωφρενικές τιμές.
   Αυτή τη φορά έπεσαν στην αντίληψή μου τρεις κυκλοφορίες της Lotus records(οι παρθενικές) με  συγκροτήματα της βορείου ελλάδας από την εποχή των 80's. Είναι τρία  7''singles με κομμάτια που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν σε βινύλιο και είναι τα εξής:

LRSE01 FEAR CONDITION – ONE FLEW OVER THE CUCKOO’S NEST (LIVE IN THE STUDIO) / LIVING IN FEAR (LIVE @ BAR SELINI)
    Το «One Flew Over …”  προέρχεται από μια ζωντανή στο στούντιο εκτέλεση του ομότιτλου κομματιού, που βρίσκεται και στο άλμπουμ των Fear Condition “… Till Night Comes Again” (Smash Records) , ενώ το “Living in Fear” , ηχογραφημένο στη θρυλική πλέον «Σελήνη», δισκογραφείται για πρώτη φορά. Έκδηλες ίσως, οι αναφορές σε ονόματα όπως Joy Division, Birthday Party, Killing Joke, εκφράζουν το κλίμα της μετά πανκ αιχμηρής ατμόσφαιρας. Ο πότε κοφτερός και πότε ογκώδης ήχος, τα tribal στοιχεία και η ιδιαιτερότητα του σαξοφώνου συν διαμόρφωσαν ένα από τα πιο ιδιαίτερα ελληνικά σχήματα της εποχής.


 LRSE02 INTERNATIONAL COMEDY - NO ESCAPE / IT'S OBVIOUS
    Τα δύο κομμάτια των International Comedy ηχογραφήθηκαν στην Αθήνα σε παραγωγή και μίξη του Μπάμπη Δαλίδη της Creep και του Fill των Yell-O-Yell και πρωτοεμφανίστηκαν στην πρώτη κασέτα της Lazy Dog Records «Give Bees a Chance” . Έντονα και παθιασμένα tracks, πότε στα όρια ενός εκρηκτικού εκτροχιασμού και πότε στα όρια μιας στοιχειωμένης εσωστρέφειας, από τα πιο ξεχωριστά και καλύτερα δείγματα ελληνικού dark wave / post punk.


LRSE03 CPINALONGA - PENANCE / RACHEL 

    Η πιο «ηλεκτρονική» συμμετοχή στην τριάδα των singles, μια και οι κιθάρες, τα μπάσα και τα «περίεργα» μεταλλικά και κεραμικά κρουστά, συμβαδίζουν με αναλογικά synths και drum machines, αποτυπώνοντας τις επιρροές από τα ρεύματα του electro, ebm, industrial. Το «Penance” ηχογραφημένο στο στούντιο και πιο ρυθμικό, το «Rachel”, ηχογραφημένο από ζωντανή εμφάνιση, πιο αργό και αγωνιώδες, ίσως πιο κοντά στο αίσθημα των μετέπειτα άλμπουμ του σχήματος, σχηματίζουν μια ενότητα ιδιαίτερα πρωτοποριακή για τα δεδομένα της εποχής.


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

The Banksters


Οι Banksters είναι μια αγγλόφωνη Rock 'n' Roll μπάντα με εμφανείς αναφορές στο παλιό καλό Rockabilly και το Swing. Ο Κώστας και ο Μήτσος δημιούργησαν τους Banksters στις αρχές του 2008 στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς είχα τη χαρά να ταξιδέψω μαζί τους στην Άρτα, σε ένα φεστιβάλ, όπου αν θυμάμαι καλά ήταν και η 1η τους εμφάνιση σε κοινό. Κάποια μέλη αλλάξανε ως τη σημερινή τους σύνθεση με τον Κώστα (ακορντεόν/φωνή), τον Μήτσο (ηλεκτρική κιθάρα/φωνή), το Γιάννη (ηλεκτρικό κοντραμπάσο) και το Θωμά (τύμπανα). 
Το όνομα «Banksters», λέξη σύνθετη, προκύπτει από την συγχώνευση των λέξεων “banker” και “gangster”. Υπεύθυνοι τραπεζικού εγκλήματος… Συνωμότες των κυβερνήσεων… Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα για ένα φεγγάρι είχε αλλάξει το όνομα του σε Roosters (κοκόρια) αλλά μέσα σε ένα χρόνο, το πολύ, επανήλθε στο παλιό.
Υπεύθυνοι πάσης φύσεως μουσικού εγκλήματος… Συνωμότες των πιο κεφάτων parties, εντυπωσιάζουν με την ενέργειά τους. Και κάθε εμφάνιση πολύ γρήγορα μετατρέπεται σε ξέφρενο party καθώς τους αρέσει κι αυτούς να πίνουν και να διασκεδάζουν πράγμα που το διοχετεύουν απλόχερα και στον κόσμο. Τα παιδιά έχουν ηχογραφήσει ένα Demo το οποίο το κυκλοφόρησαν χέρι με χέρι το 2009. Τα κομμάτια του Demo μπορείτε να τα ακούσετε στο επίσημο myspace της μπάντας (myspace.com/thebanksters). 
Αυτό τον καιρό μπαίνουν σιγά, σιγά στο studio για νέες ηχογραφήσεις όπου πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ο 1ος τους δίσκος σε μορφή cd ενδεχομένως. Να τους ευχηθούμε καλή τύχη τόσο στο δίσκο, όσο και στις συναυλίες οι οποίες δε σταματάνε καθόλου τον τελευταίο χρόνο. Με βάση τη Θεσσαλονίκη και αρκετές εξορμήσεις σε άλλες πόλεις τους είδαμε να εμφανίζονται σε πολλά μέρη όπως στέκια, φεστιβάλ, μαγαζιά και πλατείες!


Ένα κομμάτι από το demo για μια 1η γεύση......:
....και ένα απόσπασμα από συναυλία για μια δεύτερη!:
Kotsos210

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αέρας στα Πανιά των "Σταφυλιών"

Όπως έχει αναφερθεί ήδη στους Φωνογραφιτζήδες, τα Περσινά Ξινά Σταφύλια τελείωσαν πριν λίγους μήνες την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά και την παρουσίασαν στο κοινό τους τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Στα πλαίσια της παρουσίασης του δίσκου τους, τα Περσινά Ξινά Σταφύλια πραγματοποίησαν συναυλίες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Βέροια και προσεχώς θα ανακοινώσουν και άλλους προορισμούς. Η πρώτη και επίσημη παρουσίαση έγινε στο Rover όπου το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά από φίλους και φανατικούς θαυμαστές. Φυσικά πέρα από τα τραγούδια που περιέχονται στο «Αέρα στα Πανιά μας» παίξανε και άλλα τραγούδια, που θα συμπεριληφθούν σε επόμενες δουλειές τους, καθώς και τέσσερις διασκευές αγαπημένων τους καλλιτεχνών.  
 
Η setlist που παίχτηκε στην πρώτη τους παρουσίαση στο Rover (2.5.2012) ήταν:

  1. Περσινά Ξινά Σταφύλια
  2. Rock and Roll
  3. ΜΜΕ
  4. Πανκσοκ
  5. Δούλευε Ρεμάλι
  6. Χόρεψε
  7. Τρελός
  8. Φριχτό Όνειρο
  9. Θάλασσα Χακί
  10. Μεταμεσονύκτιον
  11. Αέρα στα Πανιά μας
  12. Ρεμπέτικο (παιγμένο από το cd) 
  13. Σβήνουν τα Φώτα
  14. Get that beat
  15. Εξουσία και Χαρά
  16. Η τέλεια Ληστεία
  17. Ύποπτη Βραδιά
  18. Guns of Brixton
  19. Άκου Ανθρωπάκο
  20. Αστυνόμος Σαΐνης 
  21. Πέσε για Ύπνο
  22. Δημόσιο
  23. Too drunk too fuck
  24. Ραμολιμέντο
  25. I wanna be sedated
  26. Για πάντα Παιδιά 
 Στη συνέχεια εμφανίστηκαν στο Legalize It Festival στην Αθήνα (11.5.2012) μαζί με άλλες γνωστές μπάντες, στο 8ball σαν support στους Authority Zeros (12.5.2012), στο Plandevel Festival στη Βέροια (18.5.2012) και σε εκδηλώση κοινωνικής αλληλεγγύης στη Ροτόντα (19.5.2012). Σε όλες τις εμφανίσεις τους έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο, παρά το κουραστικό τους πρόγραμμα, δημιουργώντας πολύ ωραίο συναυλιακό κλίμα. Για το Μάιο έχουν προγραμματίσει να κάνουν ακόμα μία εμφάνιση, στο Stardust all day bar στην Καστοριά στις 25 του μηνός.




Αναλυτικό Review για το cd των Σταφυλιών, μπορείτε να βρείτε σε αυτό το link

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι της ittolettas8!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

one hour before the trip

Οι One Hour Before The Trip είναι ένα οπτικοακουστικό μουσικό σχήμα με καθαρά ορχηστρικές συνθέσεις και οπτικό υλικό που συχνά παραπέμπει σε σύγχρονα και διαχρονικά κοινωνικά θέματα και καταστάσεις. Ως ανεξάρτητο σχήμα, έχουν δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες που οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή. Ξεκινώντας από τον τεχνικό εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις έως τη δημιουργία προσωπικού χώρου πρόβας και ηχογράφησης και την αυτόνομη παραγωγή του υλικού τους, τα μέλη του σχήματος ακολουθούν μια ξεχωριστή πορεία βασισμένη στην αυτοοργάνωση, την αυτομόρφωση και αλληλοκάλυψη μεταξύ των μελών του. 
H μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως post rock με όλα τα στοιχεία του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένων εκείνα της ψυχεδέλειας, του progressive και του avant- garde rock ενώ το οπτικό υλικό θα μπορούσε να περιγραφεί τόσο ως πειραματικό όσο και ως μια ρεαλιστική περιγραφή της πραγματικότητας.

Επειτα από τρείς κυκλοφορίες το συγκρότημα προσπαθεί να παίζει σε συναυλίες όσο το δυνατόν συχνότερα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει τις τεχνικές πληροφορίες και να επικοινωνήσει μαζί μας.

    Download technical rider.


Μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε τα κομμάτια τους εδώ.


σχετικά links του συγκροτήματος:

  1. ohbtt Official page 
  2. ohbtt Facebook Page
  3. ohbtt MySpace Page
  4. ohbtt last fm page
  5. ohbtt reverbnation page
  6. ohbtt weloveyoursongs page
  7. ohbtt soundcloud page
  8. ohbtt youtube page

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πρωταγωνιστες- Χρυση Αυγη

Ποια είναι η Χρυσή Αυγή; Με το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» στην πρώτη τους εκπομπή μετά τις εκλογές, την Κυριακή 13 Μαΐου, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στο Mega. Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να κατανοήσει τι πρεσβεύει το κόμμα που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή μπαίνει στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και συνομιλεί με τον «Αρχηγό» της, τον Γ.Γ. του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών και βεβαίως το περιβόητο εγέρθητι στους δημοσιογράφους είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές». Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζητούν επίσης: Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου που έχει κάνει ρεπορτάζ για τους ναζιστές στην Ευρώπη. Ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης που μένει στην πλατεία Αμερικής, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και θεωρεί ότι ο Έλληνας ψήφισε σε αυτές τις εκλογές «εν βρασμώ ψυχής». Ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος που πιστεύει ότι «η Αθήνα στις πλατείες της μας δείχνει την πληγή της». Τέλος, κάτοικοι από 4 πλατείες της Αθήνας (Αγίου Παντελεήμονα, Αττικής, Βικτωρίας και Κολωνακίου) εξηγούν στην κάμερα της εκπομπής γιατί ψήφισαν «Χρυσή Αυγή».

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Plandevel Festival 2012

To Plandevel Festival είναι ένα πολιτιστικό τριήμερο, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του Α.Π.Θ..
Το festival θα λάβει και φέτος μέρος στο campus του τμήματος, στη Βέροια, στις 18, 19 και 20 Μαΐου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλα τα έσοδα διατίθενται στους καλλιτέχνες, στον ηχητικό εξοπλισμό και στα ποτά (τα οποία θα πωλούνται κατά τη διάρκεια του τριημέρου). Γιατί, τελικά, αυτό που μετράει δεν είναι τα χρήματα, αλλά το να περνάμε καλά!

Κατά τη διάρκεια του festival θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας της ομάδας ''ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ''.


Πρόγραμμα συναυλιών:


       Παρασκευή 18/5                                 Σάββατο 19/5                           Κυριακή 20/5
          ΧΑΤ ΤΡΙΚ                                   
ZEBRA TRACKS                   BIG SLEEP acoustic
ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ                         PHASE                            'ROUNDLIGHTS
        SKARY FACE                            LOST IN THE WOODS                  TEA CANS
          FYAH FIST                                      DEVICE                             DOZEN DRAFT
                                                            DOZEN DRAFT                       KISS THE SAD
                                                                                                          ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΟΜΙΧΛΗ – Legion of Freaks (New Album)

 

   Ο καινούριος δίσκος των ΟΜΙΧΛΗ έρχεται λίγο πριν το καλοκαίρι και έχει τίτλο ''Legion of Freaks''. Περιέχει 10 καινούρια κομμάτια με Αγγλικό και Ελληνικό στίχο. Η κυκλοφορία είναι από τη Joe Pogo Records (USA) και θα είναι σε μορφή βινυλίου (600 αντίτυπα) αλλά και σε CD digipack (1500 αντίτυπα). Το κόστος είναι 9€ για το βινύλιο και 7€ για το cd.

 Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη μπάντα ( omixlh77@yahoo.gr ), ή στην ίδια τη Joe Pogo. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συγκροτήματος , www.omixlh.gr

Ένα δείγμα του καινούριου άλμπουμ παρακάτω  στο γνώριμο εκρηκτικό ήχο των ΟΜΙΧΛΗ.





Συναυλία στήριξης του συλλόγου φίλων μουσικής rock 'n' roll


Sketch #2

by Idis

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ


Το veria texas crew για ακομα μια φορα ξεπερναει τα ορια. Το Σαββατο 5/5 θυμομαστε τον αειμνηστο Θαναση Βεγγο με προβολη ταινιας σε αυτονομο θερινο σινεμα στην περιοχη της κυψελης Βεροιας.Μετα το τελος της ταινιας θα ακολουθησει παρτυ με dj homies + dj vision