Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ @ ΒΕΡΟΙΑ 28/12/12 (update)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 
Ήδη, πέρασαν 12 χρόνια από τις πρώτες μας απόπειρες να παίξουμε λίγες νότες. Πολλά πράγματα άλλαξαν από τότε …όπως η τρέλα μας και η όρεξη μας για μουσική, που έγινε ακόμη μεγαλύτερη! Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, το γιορτάζουμε με ένα live μέσα στη πόλη.

Τη Παρασκευή 28 Δεκέμβρη, λίγο μετά τις 10, θα είμαστε στη Βέροια, στη μουσική σκηνή Ονειρογραφία (πρώην Wild Rose για τους παλιούς).

Ζουμερά DJ set, πριν και μετά το live και 2 αξιόλογα group από τη πόλη, οι Deadose (stoner-rock) και οι Juxtapoze (ska punk-rock), θα ανέβουν στη σκηνή κατά τις 11 και θα μας ζεστάνουν για τα καλά.
Κατά τις 12:30 ανεβαίνουμε για ένα non-stop 3ωρο live μαζί με πολλούς guests on-stage και όποιος αντέξει...
Τα λέμε εκεί!



ΕΙΣΟΔΟΣ 3€
Ώρα Έναρξης: 23:00

 
 Π.Ξ.Σ. Crew

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σ' αυτή την κοινωνία που... [kampouristv.blogspot.gr]

Σ' αυτή την κοινωνία που...
       Στο όνομα της λογικής κυριάρχησε ο παραλογισμός...
  • Ανάπτυξη θεωρήθηκε, ο παρασιτισμός στη Δύση...
  • Εκσυγχρονισμός, η καταστροφή της παραγωγής...
  • Δημοκρατία, η αδιαφάνεια, το βόλεμα και η ρουσφετιά...
  • Επιτυχία, το σκονάκι, το λάδωμα, το βύσμα και το φακελάκι...
  • Μίσθωση, η εκμετάλλευση σε όλα τα επίπεδα, σε όποιο βαθμό είναι εφικτό...

Σ' αυτή την κοινωνία που...
        Στο όνομα της  μοναστικής ακτημοσύνης, δικαιολογήθηκε η επιχειρηματικότητα με Offshore εταιρείες...
  • Χαρά θεωρήθηκε, η ικανοποίηση του ναρκισσισμού...
  • Καταξίωση, η καρέκλα και το κέρδος χωρίς κόπο...
  • Μαγκιά, η κλεψιά, η λαμογιά και ο ατομικισμός...
  • Χαζομάρα, η τιμιότητα...
  • Εξυπνάδα, η πονηριά...
  • Υποτιμητικό, να βγάζεις χρήματα δουλεύοντας χειρωνακτικά...
  • Ευτυχία, τα λεφτά και τα παράγωγά τους: καταναλωτισμός, τζιπ, ρολόγια και χρυσαφικά...

Σ' αυτή την κοινωνία που...
          Στο όνομα του ανθρωπισμού, πουλιούνται ελεύθερα στους δρόμους προϊόντα εκμετάλλευσης παιδιών.
  • Πρόοδος θεωρήθηκε, το να αποκόβεσαι απ' τις ρίζες της παράδοσης...
  • Επαναστατικό, ότι το μηδενιστικό...
  • Φυσιολογικό, αυτό που κάνουν οι πολλοί...
  • Αληθινό, αυτό που θα δείξει η τηλεόραση...
  • Αλλόκοτο, το να είσαι διαφορετικός...
  • Ελευθερία του λόγου, το να εξευτελίζεις ό,τι οι διαφορετικοί θεωρούν σημαντικό...

Είναι επόμενο λοιπόν σ' αυτό το χυλό υποκρισίας και σύγχυσης αξιών...
        Να επιπλέει ο  ικανότερος ψεύτης.
  • Οι προδότες να μπορούν να παρουσιάζονται ως οι σωτήρες της χώρας...
  • Οι σατανιστές, ως οι σωτήρες του Χριστού...
  • Τα λαμόγια, ως οι διασώστες της δημοκρατίας...
  • Και όσο εμείς θα περιμένουμε τους έψιλον να μας σώσουν...
  • Η εξόντωσή μας να παρουσιαστεί ως εξυγίανση...
Από τον Καμπούρη [kampouristv.blogspot.gr].
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

OLDSCHOOL REDNEX LP (2012)

  Πριν ένα μήνα περίπου οι Oldschool Rednex κυκλοφόρησαν το συγκεκριμένο ανεξάρτητης παραγωγής Lp άλμπουμ που θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει καμιά 10αριά χρόνια πριν.  Περίπου τόσα χρόνια  πέρασαν από τότε που τους είχα δει live στο στέκι στο Βιολογικό μαζί με Βανδαλούπ (αν θυμάμαι καλά) και είχαν δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και μια κασέτα με το συγκεκριμένο live που την είχα λιώσει να την ακούω, την έχω χάσει τώρα ή δανείσει, αλλά όπως και να ΄χει οι Oldschool Rednex μετά από τόσα χρόνια γκαντεμιάς και αναποδιών , όπως αναφέρουν, κυκλοφορούν το 1ο τους Lp άλμπουμ σε μορφή βινυλίου με τίτλο ''Βουτιά μες το μυαλό σου''.
  Περιέχει 15 κομματάρες, σε μελωδικό oldschool punk rock ύφος, που αν τις ακούσεις κάνουν  κατευθείαν βουτιά μες στο μυαλό σου και σου κολλάνε. Δε θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι, όλα έχουν κάτι που σε κάνει να το γουστάρεις.
  Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή παραγωγή του δίσκου και ότι τα παιδιά ταλαιπωρήθηκαν περίπου 2 χρόνια στο στούντιο για να μας δώσουν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.
  Κάτι πρωτότυπο που έγινε για την έκδοση του δίσκου είναι ότι πολλοί φίλοι του συγκροτήματος προπλήρωσαν όσους δίσκους ήθελαν να προμηθευτούν ώστε να βοηθήσουν να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αλληλεγγύη πάνω από όλα.
 Πιστεύω 10 χρόνια αναμονής ήταν αρκετά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν το δισκάκι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας των Oldschool rednex στο facebook: http://www.facebook.com/pages/OLDSCHOOL-REDNEX/124379547637499


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τα γενέθλια της βίας [kampouristv.blogspot.gr]

Κάθε 6 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με τον άη Νικόλα γιορτάζουμε και τα γενέθλια της βίας και μάλιστα της τυφλής. Θυμόμαστε όλοι  την αφορμή, το τι είχε γίνει τότε και πως η βια τα επόμενα χρόνια αυξανόταν βαθμηδόν με αποκορύφωμα την θανάτωση - με τον τρόπο των ναζί (θάνατος από δηλητηριώδη αέρια) των τριών της Μαρφιν.

Η τυφλή βία μόνο βία θα γεννήσει, και όπως λέει ο καμπούρης "το ένα άκρο δέρνει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο (της κοινωνίας)". Η τυφλή βία είναι που έσπειρε τον φόβο στο λαό και που τον καθήλωσε στην τηλεόραση. Είναι επίσης αυτή που απέτρεψε τον κόσμο από το να συμμετέχει σε διαδηλώσεις γιατί κανένας λογικός πολίτης  δεν θέλει να συμμετάσχει σε μια πορεία η οποία θα συγκαλύψει εκτελέσεις, καταστροφές και παράνομες ενέργειες.

Η τυφλή βία θα μας κάνει να την συνηθίσουμε από όλες τις πλευρές και να γίνουμε άβουλα γρανάζια του συστήματος, που όταν μας θέλει φοβισμένους, μας καθηλώνει στον καναπέ και όταν μας βλέπει θυμωμένους, μας αφήνει απλά να σπάσουμε δυο τρία μαγαζιά και να κάψουμε πέντε έξι κάδους για εκτόνωση. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει το: "το ένα άκρο πλένει το άλλο και τα δυο το σύστημα". Η απενοχοποίηση της βίας που έγινε τον Δεκέμβρη του 8 είναι που πλένει τώρα τα χέρια των χρυσαυγιτών που αναπαράγουν και αυτοί το ίδιο με αντίθετο πρόσημο. Πλένει επίσης τα χέρια της καταστολής και του κράτους... και στο τέλος κάνει να τρίβουν τα χέρια τους κάποιοι λέγοντας: Αφού η ελεύθερη έκφραση, η διαμαρτυρία και γενικά η ελευθερία γεννάν αυτά, τότε μήπως δεν χρειάζεται τόση ελευθερία;

Είναι πλέον γνωστό πως αναταραχές στις πορείες και στις διαδηλώσεις προκαλούν παρακρατικοί, ασφαλήτες και χρυσαυγίτες για να αμαυρώσουν το πρόσωπο της πορείας. Αυτό που δυστυχώς μας κάνει να εκπλησσόμαστε όμως είναι ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά άτομα που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί ή αριστεροί, οι οποίοι παίζουν πρόθυμα αυτό το παιχνίδι, υποστηρίζοντας το με επιχειρήματα του τύπου ότι τίποτα δεν αλλάζει χωρίς βια κλπ...
Σε αυτή τη λογική τι να απαντήσεις;  είναι μια λογική χωρίς όραμα, χωρίς ευθύνη και χωρίς θάρρος. Συγχρόνως είναι πλούσια σε θράσος, μίσος, ψυχολογία της μάζας και οπωσδήποτε δειλία. Είναι η λογική του φασισμού.
Αφού είναι υπέρμαχοι της καταστροφής, των εκτελέσεων και εν γένη των δολιοφθορών, είναι ελεύθεροι να τα κάνουν αυτά όποτε γουστάρουν, όμως όχι κρυμμένοι ανάμεσα σε άτομα που διαφωνούν με αυτές τις πρακτικές. Και ας αναλάβουν ή όχι την ευθύνη. Όμως πάντα τα δειλά ανθρωπάκια διαλέγουν να δράσουν την ώρα που ο λαός κατέβηκε στο δρόμο σύσσωμος για να διαδηλώσει ειρηνικά.
Από τον Καμπούρη [kampouristv.blogspot.gr]. 
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

PARTY ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! (update)

ΤΕΞΑΣ 3/12/12

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΧΑΝΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ PARTARA ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΖΩΗ ΠΑΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΕΝΟΙ...

Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ PARTY ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΛΑ....ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΒΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.....

DJ's TEXAS KANIBAL CREW


* IMAFIA (DJ SET)
* HULK FRANKENSTEIN (Rock n roll / Punk rock)
* HOMIES (Old school hip hop)
* ΜΙΞΟΣ (PUNKoMETAL)
* DJ VISION (old school beats)



Τώρα που ο πόνος γίνεται δάκρυα
Τώρα που το μίσος πιο πολύ φουντώνει
Τώρα που η αγάπη γίνεται πιο λίγη
Τώρα που η φιλία είναι ανύπαρκτη

Ζούμε στο σκοτάδι…Περιμένοντας το θάνατο

Τώρα που η ζωή συνέχεια λιγοστεύει
Τώρα που η γη σιγά -σιγά πεθαίνει
Τώρα που τα ζωά σταμάτησαν να παίζουν
TΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!!!


Μετα απο την τελευταια συνελευση του VERIA TEXAS CREW αποφασισαμε μερος των εσοδων απο το party να παει για οικονομικη ενισχυση του συντροφου/αγωνιστη/rapper LITERAL - X για το προβλημα υγειας που αντιμετωπιζει.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ( 7-8 ΔΕΚ) ΣΤΟΝ LITERAL X

TEXAS 3/12/12

Ο Literal_X είναι ο αναρχικός, ο Mc, ο Rapper, ο φίλος, ο αδερφός, ο σύντροφος. Έχοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και μη μπορώντας με κάποιο άλλο τρόπο να βρει χρήματα, κάνουμε κάτι για την οικονομική του ενίσχυση. Μια ενίσχυση που θα πάει για ιατρό - φαρμακευτικά έξοδα, εξετάσεις και κόστη διαβίωσης. Καταβεβλημένος από την νόσο του καρκίνου αγωνίζεται καθημερινά. Αγωνίζεται και ξέρει να το κάνει καλά όπως και τότε, όταν αγωνιζόταν για τους
άλλους διοργανώνοντας αντί-εμπορευματικές συναυλίες (και όχι μόνο) και συμμετέχοντας και ο ίδιος, σαν καλλιτέχνης σε πολλές με σκοπό την οικονομική ενίσχυση και την αλληλεγγύη συντρόφων, φυλακισμένων και πολλών άλλων περιπτώσεων.
Όπως και ο ίδιος, ποτέ σαν φιλάνθρωπος, αλλά πάντα σαν αλληλέγγυος και ίσος σε αυτούς που απευθύνονταν, έτσι και εμείς για λόγους αλληλεγγύης και όχι φιλανθρωπικούς, πιστεύουμε και προωθούμε πάντα την αλληλεγγύη στις κοινωνίες που ζούμε, επειδή θεωρούμε τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα εξίσου σημαντικό παράγοντα στα κινήματα που συμμετέχουμε.

Αγωνιστικά και Αλληλέγγυα με αξιοπρέπεια για τον Literal_X.


To TEXAS VERIA CREW στηριζει τις κινησεις. Ο DJHOMIES θα εμφανιστει με τον ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ στο live του Βιολογικου και οι IMAFIA στο live της Καβαλας. Πριν μερικες μερες υπηρξε αναλογο live στην Αθηνα. Σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλα..

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των 16 συλληφθέντων φοιτητών της 17ης του Νοέμβρη

Φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των 16 συλληφθέντων φοιτητών της 17ης του Νοέμβρη.

Θα παίξουν:
*Κακό Συναπάντημα
*Περσινά Ξινά Σταφύλια
*Ζακ Στεφάνου

*Influenza
*Dead Wonderland
*Jinx
*Λαιστρυγόνες
*Γουρούνια στο Διάστημα
*Nothing & Everything


Η κρατική τρομοκρατία δεν μπορεί να μας φοβίσει, αντιθέτως μας κάνει ακόμα περισσότερο οργισμένους και αποφασισμένους για τη συνέχιση των αγώνων μας.
Λαός και νεολαία μέσα από συλλογικές διαδικασίες και μαζικές κινητοποιήσεις θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν την πάλη τους για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των εκφραστών της. Το φοιτητικό και το λαϊκό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν καταστέλλεται, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 19/12