Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ( 7-8 ΔΕΚ) ΣΤΟΝ LITERAL X

TEXAS 3/12/12

Ο Literal_X είναι ο αναρχικός, ο Mc, ο Rapper, ο φίλος, ο αδερφός, ο σύντροφος. Έχοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας και μη μπορώντας με κάποιο άλλο τρόπο να βρει χρήματα, κάνουμε κάτι για την οικονομική του ενίσχυση. Μια ενίσχυση που θα πάει για ιατρό - φαρμακευτικά έξοδα, εξετάσεις και κόστη διαβίωσης. Καταβεβλημένος από την νόσο του καρκίνου αγωνίζεται καθημερινά. Αγωνίζεται και ξέρει να το κάνει καλά όπως και τότε, όταν αγωνιζόταν για τους
άλλους διοργανώνοντας αντί-εμπορευματικές συναυλίες (και όχι μόνο) και συμμετέχοντας και ο ίδιος, σαν καλλιτέχνης σε πολλές με σκοπό την οικονομική ενίσχυση και την αλληλεγγύη συντρόφων, φυλακισμένων και πολλών άλλων περιπτώσεων.
Όπως και ο ίδιος, ποτέ σαν φιλάνθρωπος, αλλά πάντα σαν αλληλέγγυος και ίσος σε αυτούς που απευθύνονταν, έτσι και εμείς για λόγους αλληλεγγύης και όχι φιλανθρωπικούς, πιστεύουμε και προωθούμε πάντα την αλληλεγγύη στις κοινωνίες που ζούμε, επειδή θεωρούμε τον άνθρωπο και τα καθημερινά του προβλήματα εξίσου σημαντικό παράγοντα στα κινήματα που συμμετέχουμε.

Αγωνιστικά και Αλληλέγγυα με αξιοπρέπεια για τον Literal_X.


To TEXAS VERIA CREW στηριζει τις κινησεις. Ο DJHOMIES θα εμφανιστει με τον ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ στο live του Βιολογικου και οι IMAFIA στο live της Καβαλας. Πριν μερικες μερες υπηρξε αναλογο live στην Αθηνα. Σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου