Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

OLDSCHOOL REDNEX LP (2012)

  Πριν ένα μήνα περίπου οι Oldschool Rednex κυκλοφόρησαν το συγκεκριμένο ανεξάρτητης παραγωγής Lp άλμπουμ που θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει καμιά 10αριά χρόνια πριν.  Περίπου τόσα χρόνια  πέρασαν από τότε που τους είχα δει live στο στέκι στο Βιολογικό μαζί με Βανδαλούπ (αν θυμάμαι καλά) και είχαν δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και μια κασέτα με το συγκεκριμένο live που την είχα λιώσει να την ακούω, την έχω χάσει τώρα ή δανείσει, αλλά όπως και να ΄χει οι Oldschool Rednex μετά από τόσα χρόνια γκαντεμιάς και αναποδιών , όπως αναφέρουν, κυκλοφορούν το 1ο τους Lp άλμπουμ σε μορφή βινυλίου με τίτλο ''Βουτιά μες το μυαλό σου''.
  Περιέχει 15 κομματάρες, σε μελωδικό oldschool punk rock ύφος, που αν τις ακούσεις κάνουν  κατευθείαν βουτιά μες στο μυαλό σου και σου κολλάνε. Δε θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι, όλα έχουν κάτι που σε κάνει να το γουστάρεις.
  Αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή παραγωγή του δίσκου και ότι τα παιδιά ταλαιπωρήθηκαν περίπου 2 χρόνια στο στούντιο για να μας δώσουν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.
  Κάτι πρωτότυπο που έγινε για την έκδοση του δίσκου είναι ότι πολλοί φίλοι του συγκροτήματος προπλήρωσαν όσους δίσκους ήθελαν να προμηθευτούν ώστε να βοηθήσουν να κυκλοφορήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αλληλεγγύη πάνω από όλα.
 Πιστεύω 10 χρόνια αναμονής ήταν αρκετά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν το δισκάκι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας των Oldschool rednex στο facebook: http://www.facebook.com/pages/OLDSCHOOL-REDNEX/124379547637499


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου