Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

RA THE RUGGED MAN LIVE IN ATHENS

R.A The Rugged Man (NYC)
Wrongface (ATH)
Special Guests: King Magnetic (Army Of The Pharaohs) & GQ
7 Sins Club (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5 , Πλατεία Κάνιγγος)
Starts : 20:30
Damage: 10e

H Noiz Art & Music Productions φέρνει, αυτόν τον Απρίλη, έναν θρύλο της αμερικανικής ραπ σκηνής στην Αθήνα. Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, την σκηνή του 7 Sins Club, αναλαμβάνει η σούπερ καλτ προσωπικότητα του R.A The Rugged Man, απευθείας από τη Νέα Υόρκη, για ένα live γεμάτο ενέργεια και ιδρώτα…
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Wrongface, ήτοι το ανερχόμενο δίδυμο των Nikolas & Spets που θα αναλάβουν την προθέρμανση του κοινού. Επίσης ο King Magnetic από τους Army Of The Pharaohs και ο GQ!!!
 
O R.A. The Rugged Man δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων. Αποτελεί, εδώ και δεκαετίες μια καλτ προσωπικότητα στο χώρο του αμερικάνικου ανεξάρτητου ραπ. Ξεκινώντας στο πλευρό του θρυλικού Notorious BIG σύντομα ξεχώρισε για το εκκεντρικό του στυλ, τις πανέξυπνες ρίμες και τον sui generis πολιτικό και κοινωνικό του σχολιασμό. Αρθογράφος, σεναριογράφος και ενίοτε σκηνοθέτης, ο πολύπλευρος MC κατόρθωσε να γίνει σύντομα το κακό παιδί των δισκογραφικών αφήνοντας πίσω του πολλές σοβαρές δισκογραφικές προτάσεις αλλά και αποτυγχάνοντας να βγάλει μια πλούσια δισκογραφία. Ωστόσο παρέμεινε στις παρυφές της επικαιρότητας για τις αιρετικές του απόψεις, τα εξαιρετικά του κομμάτια και τις πάμπολες συνεργασίες του, σχεδόν με το σύνολο της αφρόκρεμας των αμερικανών ράππερς.
Φέτος επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο ‘Legends Never Die’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου