Τρίτη 2 Απριλίου 2013

«ΨΥΧ-ΑΓΩΓΗΣΟΥ» // ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ & ANIMANATION

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Σύλλογος Οικογενειών για τη Ψυχική Υγεία Θεσσαλονίκης (ΣΟΨΥ) διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μία γιορτή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ψυχικής υγείας, μέσα από τις τέχνες, τη δημιουργία και την καλλιτεχνική έκφραση.
Σκοπός της Γιορτής είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα ψυχικής υγείας, η εξοικείωση με την ψυχική νόσο και αποδοχή αυτής, με στόχο να καταπολεμηθεί το στίγμα του ψυχικά ασθενούς ατόμου.
Η Γιορτή «ΨΥΧ-ΑΓΩΓΗΣΟΥ» είναι μία ξεχωριστή ημέρα, καλλιτεχνική και δημιουργική, με τη συμμετοχή των ΜΚΟ της πόλης, Συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε θέματα ψυχικής υγείας, δημιουργικών και καλλιτεχνικών ομάδων.
Η Γιορτή απευθύνεται σε γονείς με τα παιδιά τους, σε νέους και νέες, θεατρόφιλους, μουσικόφιλους και σε όλους τους πολίτες της πόλης. Στη γιορτή θα συμμετέχουν ενεργά τα μέλη του ΣΟΨΥ Θεσσαλονίκης, αντίστοιχοι Σύλλογοι από άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς και άλλες δομές υποστήριξης για τη ψυχική υγεία.
Η Γιορτή θα πλαισιωθεί από εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, αγγειοπλαστικής , έκθεση βιολογικών προϊόντων, παραστάσεις Μαύρου θεάτρου, Playback Theatre και Μαριονετών  Παράλληλα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν επιδείξεις Skateboard, χορό, ακροβατικά, βιντεοπροβολές και μουσικές συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα της πόλης.
Ενώ ένα πλούσιο παιδικό πρόγραμμα θα ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους με πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων, παιχνίδια, κέφι και χορό.
Η Γιορτή είναι μία εκδήλωση ανοιχτή προς όλους με ελεύθερη συμμετοχή στις απογευματινές δράσεις. Οι μουσικές συναυλίες θα έχουν ένα χαμηλό αντίτιμο εισόδου, το οποίο και θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

Θα εμφανιστούν τα Περσινά Ξινά Σταφύλια, οι Animanation, οι Paranaue και The Dreamers!
ΣΟΨΥ Θεσσαλονίκης
Πλατεία Δημοκρατίας 6
Ημιόροφος
54630 – Θεσσαλονίκη
Τηλ. fax: 2310522740
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Γιάννης Παπάζογλου 6942984230
info@sopsy-thessaloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου