Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ TUG

Έφυγε από τη ζωή, ο μπλόγκερ – μουσικός Γιώργος Κανταρτζόπουλος, γνωστός και ως «George Kant» & «Tug» μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Ο Γιώργος Κανταρτζόπουλος, έπασχε από μια σπάνια περίπτωση λεμφώματος non Hodkin, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο.
Ο Γιώργος, ήταν άνεργος και χωρίς ασφάλιση από το 2012, όταν άρχισε και η μάχη του με την ασθένεια και είχε συγκινήσει με τον τρόπο που περιέγραφε τον καθημερινό του αγώνα.
Μάλιστα, πολλοί χρήστες του διαδικτύου τον είχαν βοηθήσει και είχε πραγματοποιηθεί και συναυλία για να καλυφθούν τα έξοδα για τη θεραπεία του.
Στην τελευταία του ανάρτηση στη στήλη C-Answer στο προσωπικό του ιστολόγιο , έγραφε: «ΔΕΝ υπάρχει ήλιος στον καρκίνο. Ναι μεν υπάρχει άνοιξη, αλλά πρόκειται για μια άνοιξη τόσο μουντή όσο και η πιο γκρίζα μέρα του Εδιμβούργου. Εμένα βέβαια μου αρέσουν τα καφετιά φύλλα των δέντρων, όπως και το Εδιμβούργο με την καταθλιπτική του άνοιξη, αλλά το γεγονός ότι οι εποχές στον καρκινοπαθή μπορεί να αλλάξουν με ταχύτητα φωτός είναι σίγουρο ότι θα τον διαλύσουν ψυχολογικά και θα τον ρίξουν πολλές φορές. Το θέμα είναι να μπορείς να σηκώνεσαι. Και ποτέ δεν ξέρεις για πόσο θα μπορείς».
Ο Γιώργος πέθανε, σήμερα Τρίτη (7/5) το πρωί στις 7 η ώρα.
Θα ταφεί αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στο νεκροταφείο του αγίου Κωνσταντίνου, στα Ροΐτικα της Πάτρας.
Καλούνται όλοι οι φίλοι και οι φίλες του, και όποιος άλλος το επιθυμεί, να παρευρεθούν στην ταφή του στον παραπάνω χώρο.
Παρακαλούνται όλοι να αναδημοσιεύσουν και να μεταδώσουν αυτή την αναγγελία θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου