Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Allergic [punk rock-experimental]


Κάπου στα μέσα του 2012 στην Ελλάδα της κρίσης μια ομάδα ανώριμων νεολαίων προτιμούσε να διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα της μακριά από το κλίβανο της Θεσσαλονίκης στις Άγιες παραλίες του Τρίτου ποδαριού. Λίγα τα απαραίτητα, Μπύρα, Havana και καλή καρδιά. Ομορφο καλοκαίρι θα σκεφτεί κανείς……… Ναι, αν εξαιρέσεις τις αλλεργικές παρενέργειες. Ο ένας πρήστηκε, ο άλλος πηγε με τα πόδια, του άλλου πήρε φωτιά ο κώλος (και μετά από 9 μέρες ακόμη έκαιγε).
Ο Άρχοντας της Pizzas (Αλέξης, 63high), από την άλλη, με τον καλύτερο του φίλο (Πάρη, 63high), τον πρίγκιπα (Κώστα, 2nd Hand) και τον cosy (Δημήτρη, Περσινά Ξινά Σταφύλια) άρχισαν να πειραματίζονται με διάφορους ήχους.
Το καλοκαίρι πέρασε αλλά η αλλεργία δεν τους άφηνε……. Και μπήκαν στο studio. Το αποτέλεσμα, οι Allergic. Συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά ακούσματα κατέληξαν σε ένα Punk Rock-Experimental ήχο. Στις αρχές του 2013 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος τους με τον τίτλο: ''To the Clinic''.

Allergic is a punk rock-experimental band that started on 2012, born and raised in Salonika, Greece, by members of 63 high, 2nd hand and persina ksina stafylia. Fast and short songs,mostly, is the way we like it. Bass, Guitar, Drums, Saxophone and Kaosspad is what we use... Enjoy the allergic experience. On January 2013 released the first album ''To the Clinic''.

BC: allergic.bandcamp.com
FB: facebook.com/pages/Allergic-Official
email: allergic2012@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου