Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ @ ROVER BAR

Τα Σταφύλια έρχονται με καινούριο δίσκο και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την κατδεάφιση του Rover Bar. Σβήνουν τα φώτα λέμε!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
ROVER BAR
gig starts after 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Μετά από εξάμηνη απουσία, επιστρέφουμε με το νέο μας album “Σβήνουν τα Φώτα”, μία ανεξάρτητη παραγωγή, που θα σας παρουσιάσουμε ζωντανά μαζί με παλιά μας κομμάτια και διασκευές με την παρουσία φίλων του group, on stage την Τετάρτη 12 Μαρτίου, στο Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα). Αριστερά της εισόδου (όπως πάντα ελεύθερη), θα βρίσκεται το νέο μας CD και merch για όλα τα γούστα.
Σας περιμένουμε εκεί ρεεεε!





ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
…μια φάλτσα μπάντα με μέλη 8…!
Το συγκρότημα ξεκινάει το 2000 σε ένα υπόγειο στη Βέροια. Πρώτο όνομα “Εκτός Εαυτού”, αργότερα “Έξω Φρενών” κι από το 2006, προκύπτουν τα “Περσινά Ξινά Σταφύλια”! Η μουσική τους είναι μία μίξη, από punk rock-hardcore και dirty ska-reggae ρυθμούς, μπερδεμένη με βαλκανικούς ήχους και ανατολίτικες μελωδίες. Χαρακτηριστικά του γκρουπ: πάθος για live, ένταση, γκάζι, ιδρώτα και χορό. Μέχρι και το 2010, το σχήμα υπολειτουργεί, καθώς τα μέλη του είναι διασκορπισμένα για διάφορους λόγους. Πραγματοποιούν κάποιες συναυλίες στη Βόρεια Ελλάδα κυρίως, ενώ το 2007 γράφουν στη Θεσσαλονίκη το πρώτο τους demo. Το καλοκαίρι του 2010, το γκρουπ γίνεται πιο ενεργό, τα μέλη του πολλαπλασιάζονται, όπως και οι εμφανίσεις. Τον Απρίλη του 2012, κυκλοφορεί ο πρώτος επίσημος δίσκος, με τίτλο: “Αέρα στα Πανιά μας”, μία ανεξάρτητη παραγωγή και πλέον είναι έτοιμο και το δεύτερο μας δισκάκι, το οποίο και θα παρουσιαστεί ζωντανά στις 12 Μαρτίου στο Rover Bar.

Persina Ksina Stafilia (last year sour grapes)
… a dissonant band with 8 members! The group begins in 2000 from a basement in town Veria. Their music is a mix of punk rock-hardcore and dirty ska-reggae rhythms, combined with Balkan sounds and Anatolian melodies. Band’s characteristics: passion for live, tension, speed, sweat and dance. In 2012, their first official album “Aera sta pania mas”, an independent production, was released. The new album is at last ready and will be presented live on March 12th at Rover Bar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου