Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Περσινά Ξινά Σταφύλια - Αέρα στα Πανιά μας -5 €-

''Λοιπόν φιλαράκο, άραξε μαζί μας! Μείνε να σου παίξουμε τη μουσική μας! Ράτσα, φυλή, πατρίδα, θρησκεία, δεν έχουν απολύτως καμία σημασία…''

Τα Περσινά Ξινά Σταφύλια είναι μια φάλτσα μπάντα με μέλη 8! Ξεκινούν στη Βέροια το 2000, ως “Εκτός Εαυτού”, αργότερα “Έξω Φρενών” κι από το 2006, προκύπτουν τα Περσινά Ξινά Σταφύλια. Μέχρι και το 2010, τα μέλη του συγκροτήματος είναι διασκορπισμένα εδώ κι εκεί. Από το Καλοκαίρι του ’10 όμως, η παρέα μαζεύεται στη Βέροια, αρχίζουν ξανά οι πρόβες, τα Live και σιγά-σιγά, οι ηχογραφήσεις για τον πρώτο επίσημο δίσκο, με τίτλο «Αέρα στα Πανιά μας». Λόγω οικονομικών προβλημάτων, η κυκλοφορία του δίσκου αργεί λιγάκι, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το CD περιέχει 11 tracks (+ 1 κρυφό ρεμπέτικο track), εκ των οποίων 2 κομμάτια είναι ορχηστρικά. Η μουσική είναι μια μίξη, από μελωδικό punk-rock, με dirty ska και reggae στοιχεία, αρκετά επηρεασμένη από Βαλκανικούς ήχους. Ο στίχος, αναφέρεται σε απλές καθημερινές ιστορίες, καθώς και σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα της εποχής.

ΖΗΤΩ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ!
Π.Ξ.Σ. CREW
Το CD είναι διαθέσιμο:
Βέροια:
1) Ta-boo PlayCoffee 5 (Κοντογεωργάκη 3)
2) Καφέ Μπρίκι (Μητροπόλεως 44)
3) Laternative Studio (Πίνδου 31)
Θεσσαλονίκη:
1) Nico Tattoo (Αλεξ. Σβώλου 37),  (Δημ. Γούναρη 33) και (Δημ. Γούναρη 21)
2) MicroXtreme (Εμ. Γρεβεννών 5)
3) Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα)
4) Dr.Skin (Παλαιών Πατρών Γερμανού 25)

Μπορείτε να το παραγγείλετε και ταχυδρομικά μέσω του: www.scarecrow.gr  
Και φυσικά σε όλες τις συναυλίες μας. Για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε στην επίσημη μας σελίδα: persinaksinastafylia.gr ή σε facebook και myspace.


Υ.Σ. Σύντομα, θα ανακοινωθούν κι άλλα σημεία πώλησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου