Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

one hour before the trip

Οι One Hour Before The Trip είναι ένα οπτικοακουστικό μουσικό σχήμα με καθαρά ορχηστρικές συνθέσεις και οπτικό υλικό που συχνά παραπέμπει σε σύγχρονα και διαχρονικά κοινωνικά θέματα και καταστάσεις. Ως ανεξάρτητο σχήμα, έχουν δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες που οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή. Ξεκινώντας από τον τεχνικό εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις έως τη δημιουργία προσωπικού χώρου πρόβας και ηχογράφησης και την αυτόνομη παραγωγή του υλικού τους, τα μέλη του σχήματος ακολουθούν μια ξεχωριστή πορεία βασισμένη στην αυτοοργάνωση, την αυτομόρφωση και αλληλοκάλυψη μεταξύ των μελών του. 
H μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως post rock με όλα τα στοιχεία του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένων εκείνα της ψυχεδέλειας, του progressive και του avant- garde rock ενώ το οπτικό υλικό θα μπορούσε να περιγραφεί τόσο ως πειραματικό όσο και ως μια ρεαλιστική περιγραφή της πραγματικότητας.

Επειτα από τρείς κυκλοφορίες το συγκρότημα προσπαθεί να παίζει σε συναυλίες όσο το δυνατόν συχνότερα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει τις τεχνικές πληροφορίες και να επικοινωνήσει μαζί μας.

    Download technical rider.


Μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε τα κομμάτια τους εδώ.


σχετικά links του συγκροτήματος:

  1. ohbtt Official page 
  2. ohbtt Facebook Page
  3. ohbtt MySpace Page
  4. ohbtt last fm page
  5. ohbtt reverbnation page
  6. ohbtt weloveyoursongs page
  7. ohbtt soundcloud page
  8. ohbtt youtube page

1 σχόλιο:

  1. kali xronia sta kala paidia!sas parakolouthw ola afta ta xronia!mitsako kapen kai mitsako
    eyxomai ta kalitera.thanos larisa!!!!!!!o kapote faltsos tragoudistaras!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή