Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τζιπάκια στην Άμμο

    Φανάρι Επανομής. Μια υπέροχη παραλία! Ένα ακρωτήρι που από τη μια πλευρά βλέπεις Θεσσαλονίκη και Θερμαϊκό κόλπο και από την άλλη... τζιπάκια!!! Ωπ! "Που πήγε η θάλασσα ρε παιδιά;" Ήθελα να πω ότι από την άλλη πλευρά φαίνεται το 1ο πόδι της Χαλκιδικής.... Ο.Κ., Sory το 'χω τώρα...
    Φανάρι ή Φάρος ή Μύτη.... Μια παραλία που μπορείς άνετα να ενοχλήσεις τον δίπλα σου! Από το Ναυάγιο και μετά έχει πολύ χώρο για καγκουριές. Να μαρσάρεις μέσα στην άμμο μέχρι να γεμίσεις όλους τους λουόμενους με σκόνη και καυσαέριο.  Να παρκάρεις πάνω από το κεφάλι του διπλανού σου ώστε να μη μπορεί να δει τη θέα της θάλασσας. Όχι από κακία φυσικά αλλά επειδή το κάνουν όλοι!
- Φυσικά! Δε το ξερες; 20 χρόνια ερχόμαστε εδώ με τα τζιπάκια μας και μολύνουμε την παραλία!. 
- Ε κύριε...και τον υδροβιότοπο.... 
- Ά ναι μωρέ έχει και κάτι λασπόνερα. 
- Τους κορμοράνους και τα φλαμίνγκο δε τα είδατε ποτέ; Έχει σπάνια πουλιά το μέρος. 20 χρόνια δεν είπατε ότι έρχεστε;
- Ναι καλά λες είχα σκοτώσει 5-6 μια φορά με το κυνηγητικό... Συνήθως όμως ερχομέ για ψάρεμα. Ξέρεις παιδί μου είμαι άνθρωπος της φύσης!
- Ναι ναι ναι... Μα καλά δε μπορείτε να πάρετε το τζιπ σας πιο πέρα; Ενοχλείτε.
- Άμα θέλετε φωνάξτε την τροχαία. Δε μπορούν να με κάνουν τίποτα. Η σκηνή σας ενοχλεί περισσότερο. Το ελεύθερο κάμπινγκ είναι παράνομο! Και εξ άλλου μετά από 20 χρόνια θα γίνει δικιά σας η περιοχή. Τώρα δεν έχετε λόγο!

Και συνεχίζω... Μια παραλία που μπορείς να έρθεις με την οικογένειά σου με το τζιπάκι ή αγροτικό ή και τη γουρούνα δεν έχει σημασία. Αρκεί να βάλεις το Ι.Χ. σου όσο πιο κοντά στο κύμα γίνετε. Να χρειαστούν το πολύ δύο βήματα στην καυτή άμμο γιατί για περισσότερα δε στο επιτρέπουν τα κιλά σου. Όλο το χειμώνα έθρεφες αυτή την χοντροκοιλιά και θα ρθει να σου πει ο χ ψ χίπης να σε πει "να πάτε με τα πόδια".... Ε όχι δε το δέχομαι! Άσε που ξόδεψες μια περιουσία (και τώρα δεν έχεις μία) για το όχημα που αγόρασες με δόσεις και να σου στερήσει ο βρωμοχίπης την ποζεριά σου; Ε αυτό παραπάει! Ντάξει για τα σκουπίδια ούτε συζήτηση... Ποιος να μαζεύει τώρα. Ωχ μωρέ αδερφέ μου τώρα. Θα τα πάρει το κύμα... Μ' αυτά θα ασχολούμαστε τώρα;...

Κάποτε σε έλεγα νεοέλληνα ή νεόπλουτο ή "ο μαλάκας ο Έλληνας"! Τώρα σου έμεινε μόνο το μαλάκας! Και για να το κάνω λίγο καλύτερο...: 20 Χρόνια μαλάκας! Να τα κατοστήσεις ρε! Άντε και καλούς απογόνους μαλακ... εεεεε Έλληνα.
Κοτσος

2 σχόλια:

  1. Πες τα ρε Κότσο με το κάθε λάκαμα που νομίζει ότι το μέρος του ανήκει.Άντε αυτός είναι λακαμας χωρίς παιδεία και συνήδειση, τα παιδιά του γιατί τα μαθαίνει να κάνουν το ίδιο αργότερα, για να τους αφήσει την πολιτιστική του κληρονομιά Ο Μ Α Λ Α Κ Α Σ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι παπάρες..και δυστυχώς πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα σαν βακτήρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή