Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Crisisτούγεννα

Καλά Χριστούγεννα!! Έρχονται Χριστούγεννα ελάτε να πλακωθούμε στα μπουνίδια, βριστείτε μεταξύ σας, ένεκεν η ώρα! Θυμάμαι από μικρός κάθε Χριστούγεννα στο σπίτι γινόταν ένα μακελιό λίγο πριν πάμε στους παππούδες και να φάμε σαν ζώα όσα δεν τρώγαμε στη νηστεία. "Πού πας μ' αυτό το παντελόνι?!" "Βάλε και γάντια θα κρυώσεις!" "Πάρε τα ξερά σου απ' τις πατάτες, μην περπατάς λερώνεις το παρκέεεεεε!!!" "Όπα έπεσα ρε μάνα πες το θα σκοτωθούμε εδώ μέσα!"
Δε λέω! Όλα τα φαγητά ήταν ωραία και εξακολουθούν να είναι. Τα λέω τώρα και μου τρέχουν τα σάλια. Εξάλλου τι θέλεις απ' τα Χριστούγεννα κι εσύ αγαπητέ ακροατή? Παραδέξου λαίμαργο σκουλήκι! Γαλοπούλίτσα γεμιστή να σε περιμένει, κρέατα, λουκάνικα, κρασιά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου! Αυτά είναι τα Χριστούγεννα και κάποια εκπομπή να παίζει στην TV ειδικά την πρωτοχρονιά! Μη χάσουμε και κάνα δευτερόλεπτο από την αλλαγή του χρόνου εννοείτε! Και να σου πάλι ο χοντρός με την σεξουαλική κοιλιά το κόκκινο σκουφάκι με την άσπρη φούντα στην άκρη, τις Wehrmacht γαλότσες και κατακόκκινα μάγουλα από τσίπουρα και μεζέδες τις καντίνας του Στέφανου! Πού να χωρέσεις ρε καημένε από την καμινάδα μπες καλύτερα από την πόρτα αλλά πριν μπεις σκούπισε και τα πόδια στο πατάκι. Άγιε μας Βασίλη κουρματζή άραξε μαζί μας κάτσε να παίξουμε εικοσιμία, poker και πάρτα όλα. Μόνο άφησε κανά ψιλό καθώς φεύγεις γιατί μας τα φαγαν όλα! Άλλοι χοντροί με κοιλιές και ειρωνικά χαμόγελα.

Ρε μαλάκα φύγε τώρα
πάει η δική σου η σειρά.
πάρε δρόμο απ' τη χώρα
να μαστε όλοι καλά

Μα κι αν φεύγεις μακριά μας
στην καρδιά μας Πανταζής
κάθε λύπη και χαρά μας
δε τα φάγαμε μαζί

(φαντάσου το με μουσική από το παιδικό χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι "πάει ο παλιός ο χρόνος". Αφιερωμένο στον κύριο Παπαδήμο)





Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ ακροατή και ονειρεμένη ακροάτρια! Με κόκκα, κόλα ή -ίνη. Να αντέξουμε τα δύσκολα γιατί χωράει κι άλλο. Χωράει κι άλλο το αγγούρι και κόφτο σε φέτες όπως το βάζεις δηλαδή....
Από την εορταστική εκπομπή της Τρίτης, 20/12/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου