Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

2ο ANTICHRIST VINYL PARTY ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

To "Texas Crew" αποτελείται από μια πλειάδα βετεράνων βεροιοτάδων, μανιασμένων αλκοολικών (μπορεί να είσαι και εσύ ένας ή μία απο αυτούς!) που όμως δε ψήνονται να κόψουν ποτέ (το αλκοόλ) εκτός αν τους καεί το συκώτι ολάκερο!


Μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το 1ο Αντιχριστιανικό Party, που μάζεψε 80 και βάλε άτομα. Τα σχόλια από τον τοπικό τύπο ήταν κάπως έτσι: 
  1. "Απίστευτη πρόκληση από μικρή ομάδα νεαρών την Μ. Παρασκευή και την Ανάσταση στη Βέροια...κάνανε antichrist party!"
  2. "Ρεζιλίκι η Ανάσταση στη Βέροια"
  3. "«Νεαροί» Βεβήλωσαν περιφορά Επιταφίου και Τελετή Αναστάσεως στην Βέροια. Καμία αντίδραση από την Αστυνομία… το Πάσχα που μας πέρασε, την συναυλία"
  4. "Απίστευτη πρόκληση από μικρή ομάδα νεαρών την Μ. Παρασκευή και την Ανάσταση στη Βέροια".
Στην Punk-Rock συναυλία διαλυθήκαμε όλοι με τους Πάνκρεας, τα Περσινά Ξινά Σταφύλια, το Καρκίνωμα, τους Σ.Π.Ε., και το Υποσύστημα, που έγινε στις 29 του Οκτώβρη στη Βέροια! Το κέφι και το πόνκο ήταν αμείωτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπού μετά πέρασε μια βδομάδα για να συνέλθουμε από ολίσθηση σπονδύλου, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κύρωση του ήπατος αιμορροΐδες και ημικρανίες....
Επίσης διάφορες άλλες καταστροφικές εξορμήσεις έλαβαν χώρα σε συναυλίες, στέκια, πανεπιστήμια, πάρκα σε πόλεις όπως Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη,  Φλώρινα και Ξάνθη μέσα στο 2011. Τώρα όμως ένα event του "TEXAS Crew" έρχεται να ταράξει τα νερά!:
Το 2ο Αντιχριστιανικό Party στην Κυψέλη, στη Βέροια την παραμονή των Χριστουγέννων!!!  Τις "Άγιες" αυτές ημέρες σας καλούμε όλους και όλες να υμνήσουμε μαζί τον ερχομό του Αντίχριστου στη γη. Με μουσικάρες μόνο απο βινυλιάρες των:
Οι οποίοι θα μας σατανίσουν με μουσικές underground Break-Beat, Punk-Rock, Rock n Roll & Metal! Ξύδια θα υπάρχουν άφθονα μέχρι να διαλυθείτε και να ξερνάτε επάνω σας σαν τα γατιά. Το Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:00μμ στο Studio Giafka Records-Κυψέλης.
 Διοργανωτές: TEXAS CREW....
Είσοδος: με ντου!

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή