Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Texas 1/1/12

Έφτασε και η Πρωτοχρονιά.Ξέρεις πως είναι αυτές οι ημέρες. Ένας θίασος παραλόγων και πραγματικά η γιορτή του κάθε σπιτόγατου. Είναι στα αλήθεια τραγικό το πως κινούνται οι μάζες και μία μέρα σαν και αυτήν το ξεχωρίζεις πολύ εύκολα. Είναι η ημέρα που μας έχουνε επιβάλει το ότι πρέπει να βγεις έξω γιατί πολύ απλά σου το έχουνε ''επιβάλει''. Άλλωστε είναι η νύχτα που όλοι βγαίνουν, άρα πρέπει να και εσύ να βγεις.. Και καταλήγεις να τριγυρνάς σε μαγαζιά τα οποία τις υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου είναι άδεια αλλά την συγκεκριμένη μέρα έχει τιγκάρει από τον ίδιο κόσμο ο οποίος τις υπόλοιπες 364 μέρες αντίστοιχα αναρωτιέσαι που κρύβεται. Κάπως έτσι ο δρόμος σε βγάζει σε κάποιο γνωστό στέκι σου να κάθεσαι παρέα με τον 2.10 και να παρατηρείς μία barbie ντύμενη με την τελευταία λέξη της μόδας η οποία έχει κάνει προέκταση του χεριού της το κινητό της.Μήπως είδες και εσύ το ίδιο σκηνικό? Ακόμα και το στρίψιμο του τσιγάρου σε φαίνεται εντελώς βαρετό αλλά βγάζεις τον καπνό για να καταλήξεις να σκοτώνεις την πλήξη στρίβωντας ένα τσιγάρο. Και τυραννάς το χαρτάκι με τον καπνό σου , όσο περισσότερο μπορείς γιατί σκέφτεσαι ότι μόλις το ανάψω θα ξαναπέσω στην οκνηρία. Μόνο αύτη η σκέψη δυσκολεύει ώστε να κατέβει η μπύρα την οποία και αυτήν βασανίζεις εδώ και ώρα.
Αυτό στα αλήθεια που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει κάποιες συγκεκριμένες μέρες που σε λένε γούσταρε, έτσι και με το ζόρι να γουστάρεις.

Και βαδίζοντας προς το σπίτι να σκέφτεσαι εάν τελικά το πιο συγκλονστικό πράγμα που έζησες την βραδυά ήτανε το καμένο σου δάχτυλο από την κάφτρα του τελευταίο σου τσιγάρου.

καλή χρονιά σε όλους

ΥΓ : Βρε δεν γαμιό**στε να ασπρίσουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου